Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DemirDöküm Yetkili Servisleri Bozüyük'te Buluştu

DemirDöküm, Bozüyük Tesisleri’ne yapılan yatırımlar ve DemirDöküm’deki gelişmeler hakkında bilgi vermek üzere 80 yetkili servisini Bozüyük'te ağırladı.

yapi.com.tr
DemirDöküm Yetkili Servisleri Bozüyük'te Buluştu

DemirDöküm, Bozüyük Tesisleri’ne yapılan yatırımlar ve DemirDöküm’deki gelişmeler hakkında bilgi vermek üzere 80 yetkili servisini Bozüyük'te ağırladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, 2007 yılındaki birleşmeden bu yana Bozüyük Tesisleri’ne yapılan yatırımlar, yeni açılan solar ve klima fabrikaları ve diğer birimlerdeki iyileştirme çalışmaları hakkında bir sunum yaptı. Davetliler, tesiste bulunan kombi, klima, şofben, termosifon ve solar panel fabrikalarını gezerken, Bozüyük Tesis Üretim Genel Müdür Yardımcısı Ülkü Kepez, üretim faaliyetlerini anlatarak tesislerde kullanılan teknolojileri tanıttı.

Programın ikinci bölümünde DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, HVAC Pazar gelişimini ve DemirDöküm’ün ilk altı aydaki performansını değerlendirdi ve pazarın izleyeceği seyir hakkında görüşlerini paylaştı. DemirDöküm Servis Yöneticisi Fuat Hamoğlu ise servis organizasyonunda yaşanan değişimler hakkında bilgi verdi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan DemirDöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, servis pazarının Avrupa’da ve Türkiye’deki yapısı hakkında bilgi verdi. Türkiye’de en yaygın servis ağına sahip olan DemirDöküm’ün alanında lider olduğunu belirten Grosser, verilen hizmetin her aşamasında kalitenin ön planda tutulduğunu, yapılan denetimlerle çalışmaların sürekli kontrol edildiğini ve özgün hizmet modeliyle sektördeki öncü rolünü sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/demirdokum-yetkili-servisleri-bozuyukte-bulustu_88438.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!