Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ekolojik Fuar Artık İzmir’in

Sekiz yıldır İstanbul’da düzenlenen “Organik Ürünler, Çevre - Ekoloji” fuarı 6 Mayıs 2010’dan itibaren İzmir’de gerçekleştirilecek. Fuarın böylelikle uluslararası kimlik kazanacağı bildirildi.

Hürriyet Ege
Ekolojik Fuar Artık İzmir’in

Sekiz yıldır İstanbul’da düzenlenen “Organik Ürünler, Çevre - Ekoloji” fuarı 6 Mayıs 2010’dan itibaren İzmir’de gerçekleştirilecek. Fuarın böylelikle uluslararası kimlik kazanacağı bildirildi.

Türkiye’de organik üretimin başladığı ilk kent olarak bilinen ve bu konuda yaptığı çalışmalarla sektörün lideri haline gelen İzmir, “Organik Ürünler ve Çevre Fuarı-Ekoloji 2010”a evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. İZFAŞ ve ASDF Fuarcılık tarafından Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) tarafından gerçekleştirilecek olan fuar, 6 Mayıs’ta İzmir Fuar Alanı’nda kapılarını açacak. Organik gıdanın yanısıra organik tekstil, organik temizlik, organik kozmetik, organik mobilya, organik dekorasyon, organik oyuncak ve kırtasiye ürünleri gibi sektörlerde sertifikalı üretim yapan firmaların da katılacağı fuarda yerli ve yabancı alım gruplarının üreticilerle bir araya gelmeleri sağlanacak. İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen, 8 yıldır İstanbul’da düzenlenen fuarın artık İzmir’de gerçekleştirilerek uluslararası bir kimliğe doğru yol aldığını belirtti.

Model olduk

İzmir ve çevresinde organik tarımı yaygınlaştırmak için yaptıkları çalışmaların Türkiye çapında örnek teşkil etmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başta Tahtalı Havzası’nı korumak üzere başladığımız organik tarım çalışmalarımızı giderek yaygınlaştırdık. Ekoloji Fuarı’nın İstanbul’un ardından bu yıl İzmir’de düzenlenmesini, bu çerçevede memnuniyet verici bir gelişme olarak görüyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/ekolojik-fuar-artik-izmirin_78314.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!