Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Esen’den Yeni Profilde Kendinden Gri Conta

Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Profil A.Ş.’nin pazara sunduğu ve plastik hammaddesi TPV’den (Termoplast Vulcanize Elastomer) üretilen kendi

Ticaret



b>Esen Şirketler Topluluğu kuruluşu Esen Profil A.Ş.’nin pazara sunduğu ve plastik hammaddesi TPV’den (Termoplast Vulcanize Elastomer) üretilen kendinden gri contalı profiller büyük ilgiyle karşılaştı.

Esen Profil’in, piyasada yoğun talep gören yeni milenyum seriye uygulayarak, önemli başarı kazandığı kendinden gri contalı profiller, bayi transferlerini de hızlandırdı. Dış etkenlere dayanımı ve yüzde 100 sızdırmazlık özelliğiyle sektörde tercih edilen gri contaların, Alman teknolojisiyle üretildiğini kaydeden Esen Şirketler Topluluğu Genel Teknik Koordinatörü Hakkı Türker,

“Piyasada kullanılan kauçuk contalar, kapı-pencere profillerinin üstünde iz bırakıyor; su ve ısı yalıtımında kayıplara neden oluyordu. Diğer contalar -10 ve +60 dereceye kadar dayanabilirken; gri contalar -60 ve +120 derecede bile üstün performans gösteriyor. Milenyum seride su tahliye sistemini değiştiren ve köşe birleştirmede profille problemsiz kaynayabilen gri contalar, Türkiye’de yüzde 40’lık pazar payına sahip” diye konuştu.

Standart ve kaliteli conta kullanımına olanak sağlayan, işçilik maliyetlerini azaltan TPV’den üretilen kendinden gri contalı profillerin, piyasadaki bayi transferlerini hızlandırdığına dikkat çeken Türker şöyle devam etti: “Koşulsuz müşteri mutluluğuna önemli katkı yapan kendinden gri contalı profiller, bayilerimize uygulama kolaylığı sağlarken; pazarı da hareketlendirdi.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/esenden-yeni-profilde-kendinden-gri-conta_15736.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!