Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Granitaş'ın Geniş Alan Ağına Pargem Desteği

Türkiye doğal granit sektörünün önde gelen firmalarından Granitaş, Pargem ile Netsupport bakım anlaşması yapan kuruluşlar arasına katıldı. Bakı

Dünya



b>Türkiye doğal granit sektörünün önde gelen firmalarından Granitaş, Pargem ile Netsupport bakım anlaşması yapan kuruluşlar arasına katıldı. Bakım anlaşması kapsamında Granitaş'ın İstanbul Kartal'daki genel merkezi ile Bilecik fabrika, İstanbul Kuzguncuk ofisi ve Ankara'daki bayi ofisi arasındaki geniş alan ağı her türlü soruna karşı Pargem tarafından güvence altına alınıyor.
Sistemden ortaya çıkan her türlü sorunun Pargem tarafından ücretsiz giderilmesini kapsayan Netsupport anlaşması, Türk Telekom devrelerinde meydana gelen kesintilerin ortadan kaldırılmasını da içeriyor. Ancak anlaşmanın en önemli özelliği, tüm sistemin Pargem Network Management Center tarafından 7x24 monitör edilmesi.

Pargem'in kurduğu Network Management Center'ın sistem sürekliliğini garantilediğini ifade eden Granitaş Bilgi İşlem Müdürü Hakkı Sönmez konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Merkez, fabrika ve bölgelerimiz arasındaki bilgi trafiği kritik önem taşıyor. Özellikle ERP sistemimizin durması, Granitaş'taki tüm işlerin durması anlamına gelir. Öte yandan çalışanlarımız ağırlıklı olarak e-mail ve dosya transferi ile birbirleriyle iletişim kuruyorlar, neredeyse hiç şehirlerarası telefon konuşması yapmak zorunda kalmıyoruz. Bu sayede büyük tasarruf elde ediyoruz. Bu kadar kritik fonksiyonlar yüklenmiş olan geniş alan ağında kesinti yaşanması, Granitaş açısından son derece yüksek bir maliyete sahip. Geniş alan ağımızın her türlü bakımını bu işin uzmanı Pargem'e bırakarak bu tehditten kaçınıyoruz."

Netsupport bakım anlaşması ile kuruluşlara kendi işlerine odaklanma fırsatını sunduklarını kaydeden Pargem Teknik Hizmetler Müdürü Cihan Kartal ise şöyle konuştu:

"Network Management Center'ın imkanları sayesinde sistemde meydana gelen her türlü anormallik 15 dakika içinde raporlanıp, 30 dakika içinde çözüm prosedürü işletilmeye başlanabiliyor. Bunun yanı sıra Network Management Center'ın sağladığı performans raporları ile, kurulu ağ yapısının tam verimlilikte çalışır durumda olması garanti edilebiliyor. Böylece Granitaş geniş alan ağı için yapmış olduğu yatırımın tam karşılığını alabiliyor."

http://www.yapi.com.tr/haberler/granitasin-genis-alan-agina-pargem-destegi_7256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!