Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Güzelbahçe'ye 4 Plaj

Maltepe Askeri Lisesi önünden başlayıp Güzelbahçe Vapur İskelesi'ne kadar uzanan yaklaşık 2.8 kilometrelik kıyı bandı prestij mekanı haline getiril

Yeni Asır
Güzelbahçe'ye 4 Plaj

b>Maltepe Askeri Lisesi önünden başlayıp Güzelbahçe Vapur İskelesi'ne kadar uzanan yaklaşık 2.8 kilometrelik kıyı bandı prestij mekanı haline getirildi
Büyük Kanal Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte Körfez'le ilgili projeler de devreye girmeye başladı. Güzelbahçe'nin 2 bin 800 metrelik sahil şeridinde toplam 900 metre 4 plajın tamamlandığını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, 1980 yılından beri denizle adeta küs olan Güzelbahçelilerin yeniden denizle barışacağını ve Haziran ayından itibaren modern plajlarda denize girebileceklerini söyledi.

Büyükşehir yaptı
Plajların bulunduğu bölgede 3 adet piknik alanı, yeşil alanlar ve oturma grupları oluşturulduğunu belirten Başkan Avkıran, "Bu projeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'ya sunduk ve sağolsun, hemen kabul etti ve beldemizi böyle güzel bir hizmetle buluşturdu" diye konuştu.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Avkıran, Maltepe Askeri Lisesi önünden başlayıp Güzelbahçe Vapur İskelesi'ne kadar uzanan yaklaşık 2.8 kilometrelik kıyı bandındaki çalışmaların 70 bin metrekarelik bir düzenleme alanını kapsadığını belirtti.

600 milyara maloldu
Projenin Büyükşehir tarafından gerçekleştirildiğini ve 600 milyar liraya malolduğunu belirten Başkan Avkıran, "İzmir'in ilk plajlarını yine son plajlarının olduğu yerde, Güzelbahçe'de gerçekleştirdik. Deniz kenarındaki 2.8 kilometrelik yaya ve bisiklet yolu, yol kenarındaki teretuvarlar da tamamlandı. 1000 metrekarelik bir de meydan inşa edildi. Yol kenarlarında 40 araçlık otopark yerleri oluşturuldu" dedi.



http://www.yapi.com.tr/haberler/guzelbahceye-4-plaj_3124.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!