Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Halkbank'tan TOKİ Borçlarına Yüzde 20 İndirim

Halkbank müşterilerine TOKİ'ye olan borçlarını yüzde 20 indirimle kapatma olanağı sunmaya başladı. 23 Ekim'e kadar devam edecek indirim kampanyasından ve faiz oranlarından, Halkbank'tan kredi kullanarak TOKİ'ye borcunu tek seferde ödemek isteyenler faydalanabilecek.

Referans Gazetesi
Halkbank'tan TOKİ Borçlarına Yüzde 20 İndirim

Halkbank müşterilerine TOKİ'ye olan borçlarını yüzde 20 indirimle kapatma olanağı sunmaya başladı. 23 Ekim'e kadar devam edecek indirim kampanyasından ve faiz oranlarından, Halkbank'tan kredi kullanarak TOKİ'ye borcunu tek seferde ödemek isteyenler faydalanabilecek. Halkbank'tan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Halkbank'ın başlattığı TOKİ İndirim Kampanyası kapsamında, bankadan konut kredisi kullanarak TOKİ'ye olan borçlarını tek seferde kapatmak isteyen tüketicilere iki farklı ödeme seçeneği sunulduğu belirtildi. Birinci seçenekte, 500 TL sabit dosya masrafı ile 120 aya varan vadelerle yüzde 0,98'den başlayan faiz oranı uygulanırken, ikinci seçenekte masrafsız ve 120 ay vade ile yüzde 1,02 oranında faiz imkanı tanındı.
    
Mahsül Kart da hizmette

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkbank'ın TOKİ İndirim Kampanyası ile cazip kredi fırsatı sunduğunu ifade ederek, "Kampanya kapsamında, TOKİ'ye borcu olan müşterilerimize hem uygun faiz oranı ile borcunu tek seferde kapatma hem de yüzde 20 indirimden faydalanma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimizden kredi işlemleri sırasında ekspertiz ücreti de almıyoruz" dedi. Halkbank'ın satışına aracılık etmediği TOKİ konutları için de geçerli olacağı uygulamaya, satışları 2008 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve 12 aydan daha fazla vadesi kalan konutların dahil edileceği bildirildi.

Bu arada Halkbank, tarımsal üreticilere kredi geri ödemelerini hasat dönemleri ve ürün desenlerine göre düzenleme fırsatı sunan Mahsul Kart'ı da hizmete soktu. Mahsul Kart sahipleri, tarımsal ihtiyaçları için yaptıkları alışverişleri taksitlendirirken, faizsiz vadelendirme ve nakit çekme imkanından da yararlanabiliyor. Halkbank'ın yeni ürünü Mahsul Kart ayrıcalıklarından, Çiftçi Kayıt Sistemi Belgesine sahip üreticilik, yetiştiricilik, hayvancılık, çiftçilik gibi tarımsal üretim faaliyetinde bulunan tüm tarım sektörü üreticileri yararlanabiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/halkbanktan-toki-borclarina-yuzde-20-indirim_72768.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!