Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Havuzculara HSS’09 Morali

Yeni sezona hazırlanan turizm tesisleri kadar, yazlık evlerinde yenilik yapmak isteyenlerin de büyük ilgi gösterdiği HSS 2009 Fuarı’nda yüzme havuzu ve sauna konusunda son tasarımlar, teknolojik yenilikler sergilendi. 3500 m2 alanda kurulu fuarda 65 firma ürünlerini ve hizmetlerini sergilerken, 8348 kişi fuarı ziyaret etti. Fuar boyunca 450 adet

yapi.com.tr
Havuzculara HSS’09 Morali

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık’ın organize ettiği Yüzme Havuzu, Sauna ve Ekipmanları Fuarı HSS’09, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapıldı. Geçmiş yıllarda yılda 5 binin üzerinde havuz yapan firmaların global kriz nedeniyle pazarları yüzde 30 oranında daralmıştı. Yeni sezona hazırlanan turizm tesisleri kadar, yazlık evlerinde yenilik yapmak isteyenlerin de büyük ilgi gösterdiği HSS 2009 Fuarı’nda yüzme havuzu ve sauna konusunda son tasarımlar, teknolojik yenilikler sergilendi. 3500 m2 alanda kurulu fuarda 65 firma ürünlerini ve hizmetlerini sergilerken, 8348 kişi fuarı ziyaret etti. Fuar boyunca 450 adet ticari işbirliği gerçekleşti.

Fuarda, yüzme havuzu, sauna, buhar odaları,havuz kimyasalları&test ekipmanları, filtrasyon sistemleri, havuz kaplama malzemeleri,PVC boru ve bağlantı elemanları, mekanik tesisat, arıtma, sualtı aydınlatma sistemleri, yalıtım, ısıtma ve nem alma cihazları, dezenfeksiyon sistemleri,olimpik havuz ekipmanları, izolasyon malzemeleri, su ekipmanları ve süs havuzları sergilendi.

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık  yetkilileri, yaz sezonu öncesi fuarın büyük önem taşıdığını belirterek, “Mart ayı turistik tesislerin yeni sezona hazırlandıkları, yazlık sahiplerinin evlerinde tadilat ve düzenleme yapmayı düşündükleri bir dönem. Fuar, onların yapacakları yenileştirme hazırlıklarına büyük destek verdi. Kriz nedeniyle pazarı daralan üretici firmalar da yeni iş bağlantıları gerçekleştirdi. 4 günlük fuar  boyunca 450 ticari işbirliği ve ön anlaşmalar yapıldı. Yazlıkçılar ve turistik tesisler yaz sezonuna sektörün en yeni tasarımları ve teknolojileriyle hazırlanırken, üretici firmalar da krizin etkilerinden çıkıp hareketli bir döneme adım atıyorlar. Havuz ve sauna firmaları hedef kitlelerine yeni ürünlerini tanıtma fırsatını bu fuarla buluyorlar. Birbirini arayan iki kitleyi bu fuarda buluşturduk. Fuar bu alanda ulusal ve bölgesel ticareti arttırma hedefi de taşıdığı için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/havuzculara-hss09-morali_67689.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!