Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Her Şeyimiz Var, Tek Eksiğimiz Bir Komşu'

Florida’daki ‘Oasis Tower One’ adlı çok katlı yüksek kulede tam 32 kat, 200 daire fakat sadece bir dairede yaşam var. Florida’nın güneybatısındaki yüksek binada yaşayan Victor ve Cathy Vangelakos çifti nehre bakan büyük havuzlarıyla, yerdeki mermer kaplamalarıyla lüksün ve refahın konuştuğu bir dairede yaşıyor. Çiftin tek eksiğiyse bir komşu.

Radikal Gazetesi
'Her Şeyimiz Var, Tek Eksiğimiz Bir Komşu'

Florida’daki ‘Oasis Tower One’ adlı çok katlı yüksek kulede tam 32 kat, 200 daire fakat sadece bir dairede yaşam var. Florida’nın güneybatısındaki yüksek binada yaşayan Victor ve Cathy Vangelakos çifti nehre bakan büyük havuzlarıyla, yerdeki mermer kaplamalarıyla lüksün ve refahın konuştuğu bir dairede yaşıyor. Çiftin tek eksiğiyse bir komşu. Beş kişilik New Jersey’li aile, evi bundan dört sene önce Fort Myers konut patlaması yaşayan bir bölgeyken ve tabii ekonomik krizin izleri ortada yokken satın almış. “Gelecek Güneybatı Florida’nın olacaktı” diye anlatıyor 45 yaşındaki Victor Vangelakos.

Satış tamamlanmayınca...

İtfaiyeci Vangelakos bir gün emekli olup buraya temelli yerleşme hayalleri kurmuş. Ancak 200 daireli apartmandaki dairelerin satış kontratları tamamlanmayıp, bir kısım ev sahibi adayı da aynı şirket bünyesinde inşa edilen ve daha çok insanın yaşadığı başka bir apartmana geçiş yapınca Vangelakos ailesi burada yalnız kalmış. Ailenin mortgage şirketi, benzer bir işlem yapıp daireleri değiştirmelerine izin vermediği için de Oasis One Tower’da tek başlarına bir aile olarak yaşamaya mahkûm hale gelmişler.

‘Tek ses asansörünki!’

Diğer 27 kat sahibinin de avukatı olan John Ewing ise “Burası çok güzel bir bina” diyerek ekliyor: “Tek sorun çok yalnız olması.” Aslında Weehawken’da yaşayan Vangelakos ailesi bazen bir hafta ya da birkaç günlerini Florida’da geçirdiklerini, bu sürede evlerindeki havuzu, oyun odasını ve spor salonunu kullandıklarını anlatıyorlar. Çiftin tek isteğiyse bu güzel anlarını paylaşabilecekleri birkaç komşu. Cuma akşamları, Cathy Vangelakos, 19 yaşındaki kızı Amanda’yla havuza çıkmak için asansöre bindiklerini ve ancak o zaman binada biraz ses duyduklarını anlatarak “Tek duyduğumuz, asansörün sesi!” diyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/her-seyimiz-var-tek-eksigimiz-bir-komsu_71177.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!