Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İklim Treni Yola Çıktı

Zirveye katılacak 450 BM yetkilisini taşıyan İklim Ekspresi ise Belçika’dan yola çıktı. Demiryolu yetkilileri, İklim Ekspresi’nin yolculuğu için gereken miktarda elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından aldıklarını açıkladı. Başka bir deyişle 450 BM yetkilisi, Kopenhag’a giderken dünyada neredeyse hiç karbon ayak izi bırakmadı!

Radikal Gazetesi
İklim Treni Yola Çıktı

ABD Başkanı Barack Obama’nın Birleşmiş Milletler’in Kopenhag’daki iklim konulu zirvesinin 18 Aralık’taki kapanış bölümüne katılacağı açıklandı. Beyaz Saray sözcüsü Robert Gibbs, Başkan Obama’nın bu kararı almasının sebebi olarak diğer liderlerle yaptığı konuşmaların ardından ‘görüşmelere ivme sağlayacak ilerlemeyi’ görmesi ve kapanış bölümüne katılırsa Amerikan liderliğinin daha etkin olacağını düşünmesini gösterdi.

Zirveye katılacak 450 BM yetkilisini taşıyan İklim Ekspresi ise Belçika’dan yola çıktı. Demiryolu yetkilileri, İklim Ekspresi’nin yolculuğu için gereken miktarda elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından aldıklarını açıkladı. Başka bir deyişle 450 BM yetkilisi, Kopenhag’a giderken dünyada neredeyse hiç karbon ayak izi bırakmadı! Küresel sera gazı salımını kontrol altında tutmayı sağlayacak siyasi anlaşmalara ulaşmayı hedefleyen zirveye yaklaşık 15 bin kişi katılacak. Pek çoğu hava taşıtlarıyla gelecek.

Ve bedava seks!

Kopenhag Belediyesi otellere gönderdiği kartpostallarda, müşterilerini Danimarkalı seks işçileriyle ilişkiye girme konusunda teşvik etmemelerini isteyince  seks işçileri elinde bu uyarılarla veya COP15 kimliğiyle başvuran herkese ücretsiz seks kampanyası başlattı!

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/iklim-treni-yola-cikti_74739.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!