Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İş Dünyasının Nabzı Koza Plaza’da Atacak

Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta bulunması nedeniyle 'İstanbul'un 8.tepesi' diye adlandırılan Koza Plaza, 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanı ve içerdiği sosyal olanaklarıyla Türkiye'nin en kapsamlı ofis merkezlerinden biri olma iddiasını taşıyor. Yatırım amaçlı ofis alanların yanısıra sosyal imkanları

yapi.com.tr
İş Dünyasının Nabzı Koza Plaza’da Atacak

Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta olan konumu nedeniyle 'İstanbul’un 8. tepesi' olarak adlandırılan Koza Plaza, iki blok üzerinde 44 kattan oluşuyor. Esenler bölgesinin ilk ve tek A sınıfı plaza olma özelliği taşıyan Koza Plaza, 315 adet ofis kapasitesi, 3 katlı AVM’si, restoranlarıyla bir ofis merkezi olmanın ötesinde bir yaşam merkezi olma iddiasında.

Koza Plaza’da yer alan ofisler 352 metrekare ile bin 406 metrekare arasında değişiyor. İş merkezlerinin yüzde 90’ının satıldığı Koza Plaza, yatırım amaçlı ofis alanların yanısıra sunduğu birçok kolaylık ve sosyal olanakları nedeniyle kiralık ofisleriyle de dikkat çekiyor. Ofis sahiplerinin sadece kendi kullandıkları elektrik ücretini ödemesi, Koza Plaza’yı İstanbul’un en düşük aidatlı plazası olarak farklılaştırıyor.

Toplantı odası

Koza Plaza’da kalan son ofisler; kira öder gibi, ön ve ara ödeme yapmadan hemen taşınacak yeni sahiplerini bekliyor. Koza Plaza’daki yerinizi ister kiraya verebilir, isterseniz ayda metrekaresi 33 dolara kira öder gibi satın alabilirsiniz. Kalan ofislerin satışı bir Garanti Koza kuruluşu olan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Realty World Türkiye tarafından gerçekleştiriliyor.

Çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih ettiği Koza Plaza, TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı’na yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Günün farklı saatlerinde Silivri’den Pendik’e kadar 36 ayrı noktaya servisle ulaşım imkânının da sunulduğu Koza Plaza’da 44 bin metrekarelik otopark alanı yer alıyor.

2009-2010 yılları arasında çalışan sayısı 4 bin 300 kişiye ulaşan Koza Plaza’ya günde 2 bin kişi giriş çıkış yapıyor. Tam doluluğa ulaşması halinde 5 bin kişiye hizmet verecek Koza Plaza’da yer alan AVM’de ise plaza sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek mağazalar yer alıyor.

Ofisler

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/is-dunyasinin-nabzi-koza-plazada-atacak_81486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!