Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul’un İlk Butik İş Oteli Açıldı

İstanbul’un ilk 5 yıldızlı “butik iş oteli” olan Mövenpick Hotel İstanbul, özellikle işadamlarının beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarla

NTV-MSNBC



b>İstanbul’un ilk 5 yıldızlı “butik iş oteli” olan Mövenpick Hotel İstanbul, özellikle işadamlarının beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlandı.

Otel, müşterilerine 71 executive kat odası, 21 superior suit ve 1 adet skyline suit dahil olmak üzere 249 odasında, müşterilerin laptoplarını koyabilecekleri büyüklükte oda içi kasa, büyük çalışma masası, faks ve 24 saat kesintisiz internet erişimi gibi servisler sunuyor.

İstanbul’un en modern ticaret merkezi olan 4. Levent’te yer alan otel, TEM Otoyolu bağlantısıyla Atatürk Havalimanı’na ve İstanbul’un Asya yakasına doğrudan ulaşım kolaylığına sahip. Toplantılar için geniş olanakları bulunan otel, ileri teknoloji ürünü işitsel ve görsel sistemlerle donatılan 9 salon, sağlık merkezi, kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve masaj servisinin yanı sıra 150 araç kapasiteli otopark ile hizmet veriyor.
Otelin alt lobisinde yer alan ve 521 metrekare büyüklüğündeki uzaktan kumandalı olarak donatılmış Balo salonu, tiyatro düzeninde 500 kişilik kapasiteye ulaşabiliyor ve ihtiyaç halinde 3 ayrı toplantı odası haline dönüştürülebiliyor. Aynı katta 108 metrekarelik ve 75 kişilik küçük balo salonu ve Mezzanine katında bulunan ve büyük toplantı mekanlarını tamamlayıcı nitelikte 12-70 kişilik 7 adet “break-out” odalar da bulunuyor.
En küçük odası 35 metrekare olan 20 katlı otelde ayrıca müşterilerin isteklerine göre ayrılabilecek toplam 124 adet sigara içilmeyen oda ve 2 adet engelli odası da bulunuyor. 20. kattaki skyline deluxe suit, 75 metrekare büyüklüğünde, geniş bir oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo ve küçük tuvaletten oluşan otelin en büyük suiti konumunda. Bu suite ait geniş bir teras da konforu tamamlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulun-ilk-butik-is-oteli-acildi_3429.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!