Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

TÜSİAD ve Kalder'in düzenlediği 10. Ulusal Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Büyük kuruluşlar kategorisinde kalite ödülü verilmezken Aygaz ve Borçeli

Yapı Dergisi/241



ÜSİAD ve Kalder'in düzenlediği 10. Ulusal Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Büyük kuruluşlar kategorisinde kalite ödülü verilmezken Aygaz ve Borçelik başarı ödüllerinin sahibi oldular. Küçük ve Orta Boy İşletmeler dalında EBS Eczacıbaşı Banyo Küvetleri Sanayisi ile Elginkan Grubu'na bağlı EMAR Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri kalite ödülünü paylaştı. Türkiye'nin ikinci büyük soğuk sac üreticisi ve sektörün ilk özel şirketi olan Borçelik 1989 yılında Borusan Grubu tarafından kuruldu. Fransız Usinor, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, International Finance Corporation, Borçelik'in ortaklık yapısı içinde yer alıyor. Borçelik, tamamı sanayi hammadde girdisi olan soğuk haddelenmiş rulo ve levha sac, dekape edilmiş sıcak rulo sac ve tam sert soğuk sac üretimi gerçekleştiriyor.
KOBİ Dalında Kalite Ödülü sahibi olan Eczacıbaşı Banyo Küvetleri, Türkiye'de küvet ve duş teknelerinde akriliği kullanan ilk kuruluş oldu. Akrilik, sağlam, hijyenik, hafif ve parlak olması nedeniyle çağdaş bir malzeme olarak tanımlanıyor. Bugün Türkiye'de akrilik küvet pazarının yüzde 34'üne sahip bulunan, 2000 yılında üretiminin yüzde 50'sini ihraç eden Eczacıbaşı Banyo Küvetlerinin dışsatım yaptığı ülkelerin başında Almanya, İngiltere, İtalya ve BDT geliyor. Yıllık 80 bin küvet ve duş teknesi üretim kapasitesine sahip olan tesislerde üretilen küvetler su masajı seçeneğine de sahip bulunuyor.
Eczacıbaşı Banyo Küvetleri, 2000 yılı Temmuz ayından itibaren, Eczacıbaşı Yapı Grubu bünyesinde yer alan Eczacıbaşı Mutfak ve Banyo Gereçleri ile birleşerek Eczacıbaşı Banyo ve Mutfak Ürünleri AŞ adını aldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kalite-odulleri-sahiplerini-buldu_382.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!