Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

‘KKTC Emlak Piyasası Canlanacak’

Realty World Türkiye, Türkiye’deki yatırımcıların KKTC’den gayrimenkul alabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunmak için KKTC’de ziyaretlerde bulundu. Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ve Eğitim - Franchise Yöneticisi Gürkan Akkuş, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Maliye Bakanı Ersin Tatar ile görüştü, KKTC emlak piyasası ile

yapi.com.tr
‘KKTC Emlak Piyasası Canlanacak’

Foto: Mustafa Baygan ve Gürkan Akkuş, KKTC Başbakanı İrsen Küçük (ortada) ile

Realty World Türkiye, Türkiye’deki yatırımcıların KKTC’den gayrimenkul alabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunmak için KKTC’de ziyaretlerde bulundu. Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ve Eğitim - Franchise Yöneticisi Gürkan Akkuş, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Maliye Bakanı Ersin Tatar ile görüştü, KKTC emlak piyasası ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmeler sonunda açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ‘Türk yatırımcıların KKTC’den mülk edinmesi yönündeki çalışmalar neticesinde birçok Türk vatandaşı KKTC’de gayrimenkul edinecek. KKTC’de gayrimenkul piyasasının canlanması ile birbiri ardına inşaat yatırımları yapılacak. Kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörü harekete geçirme özelliği sayesinde inşaat sektöründeki canlanmalar, ülke ekonomisine katkıda bulunacak’ dedi.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kktc-emlak-piyasasi-canlanacak_89998.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!