Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konutta Beyaz Eşya Gibi Yenileme Kampanyası

Müteahhitlerin bankalarla yaptıkları özel anlaşmalarla Temmuz sonuna kadar aylık faiz oranını yüzde 0.99'a kadar düşürmesinin yanı sıra, başlatılan yeni kampanyalar, tüketiciye adeta 'beyaz eşya'da sunulan fırsatları anımsattı.

Vatan Gazetesi



onut kredisi faizlerinin son bir ayda yüzde 1.65'e çıkmasının ardından, inşaat firmalarının başlattığı kampanya atağı hız kesmiyor. Müteahhitlerin bankalarla yaptıkları özel anlaşmalarla Temmuz sonuna kadar aylık faiz oranını yüzde 0.99'a kadar düşürmesinin yanı sıra, başlatılan yeni kampanyalar, tüketiciye adeta 'beyaz eşya'da sunulan fırsatları anımsattı.

Son olarak Nazar İnşaat, 'Eskisini verin, yenisini alın', '2 daire alana 3. yüzde 40 indirimli' başlıkları alünda 5 farklı kampanya başlattı. Atapark Residence, Park Ataşehir ve Park Panorama Residence projelerinde bu kampanyaları uyguladıklarını söyleyen firmanın Genel Satış Koordinatörü Yıldıray Cep, "Kampanyalara 5 gün önce başladık. İlgi çok yoğun, günde ortalama 30 kişi bilgi almak için arıyor" dedi.

Fiyatlar YTL'ye dündü
Amaçlarının bu dalgalı süreçte olabildiğince çok kişiyi ev sahibi yapmak olduğunu söyleyen Cep, "Kampanyalar Haziran sonuna kadar sürecek fakat piyasanın durumuna bağlı olarak süreyi uzatabiliriz" diye konuştu.

Ümraniye'de yer alan Atapark Residence projesinde fiyatlar da dolardan YTL'ye çevrildi. Projede 1+1'den 4+1'e daireler 120-340 bin YTL'den satılıyor. Dolar kurunun 1.40 YTL'ye sabitlendiği iki proje ise Park Ataşehir ve Park Panorama. Park Ataşehir projesinde 81-162 metrekarelik dairelerin fiyatı 180-400 bin dolar arasında değişirken, Çekmeköy'de yer alan 160 dairelik Park Panorama projesinde 59-291 m2 residence'lar, 85-370 bin dolar arasında fiyattan satılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/konutta-beyaz-esya-gibi-yenileme-kampanyasi_46650.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!