Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mardav - D&D-FRB İşbirliği: "15 Dakikada Ev, 1 Günde Köy Konsepti"

Mardav ve D&D-AME A.Ş., yaklaşık 1 yıldan bu yana, dünyanın ilk "Acil Müdahale Evleri" ve "Mobil Evler" konseptinin geliştirilmesi ve üretiminde stratejik üretici müşteri işbirliğini başarı ile sürdürüyor.

yapi.com.tr
1 Mardav - D&D-FRB İşbirliği: "15 Dakikada Ev, 1 Günde Köy Konsepti" Nias Adası'nda tsunamizedeler için kurulan köy.

b>Mardav ve D&D-AME A.Ş., yaklaşık 1 yıldan bu yana, dünyanın ilk 'Acil Müdahale Evleri' ve 'Mobil Evler' konseptinin geliştirilmesi ve üretiminde stratejik üretici müşteri işbirliğini başarı ile sürdürüyor.

D&D'nin 'Acil Müdahale Evleri'nin üretiminde ana malzeme olarak Mardav'ın yaptığı çelik sandeviç paneller kullanılıyor. D&D'nin 'Acil Müdahale Evleri' ve 'Mobil Evler'i paketlenebildiği için, dünyanın her yerine kolayca gönderilebilmekte, altyapı hazırlığı istemeden ve özel bir alet gerektirmeden vasıfsız kişilerce çok kısa sürelerde kurulabilmekte.

Acil Müdahale Evleri ve Mobil Evler, askeri, sosyal ve ticari alanların tümünde kendine yer bulmaya başladı. Üniteler, afetlerde acil barınma ünitesi, mobil ev, geçici okul, sağlık merkezi, mobil ofis, mobil banyo/tuvalet bloğu, depo, askeri ve sivil kamp ve eko turizm alanı gibi bir çok alanda kullanılabiliyor. Modüler yapıdaki üniteler, istendiği kadar genişletilip uzatılabiliyor, birbirine birleştirilerek kamp hatta köy haline getirilebiliyor.

Ürünler, ulaştırma kolaylığı, yer hazırlığı istemeden çabuk kurulabilme ve dayanıklılık gibi özellikleri nedeniyle uluslararası yardım kuruluşlarından, silahlı kuvvetlerden, BM'den büyük ilgi görüyor.

D&D'nin 'Acil Müdahale Evleri' son olarak, Tsunami felaketinde evleri zarar görmüş aileler için IOM (Uluslararası Göç Örgütü) tarafından yapılan mobil köy projesi kapsamında Endonezya'nın Nias adasına gönderildi.

Projenin sponsorluğunu Dow Chemical-Amerika yaptı. Tamamen çelik olan ana yapısı, çelik sandviç paneller ve yaratıcı birleşme sistemi sayesinde güçlü, uzun ömürlü ve pratik bir ürün olan D&D Acil Müdahale Evleri, yerel halk tarafından özel aletlere gerek kalmadan kısa zamanda kuruldular. Endonezya'da bir gün gibi çok kısa bir sürede kurulan 3 köy, bugün DOW köyleri olarak anılıyor.

Evlerde izolasyon malzemesi olarak, Mardav ve D&D-AME'nin stratejik proje partneri olan Dow Chemical'ın ürettiği Styrofoam kullanılıyor.

D&D-AME ve MARDAV işbirliklerini, D&D'nin Amerikan Kızılhaçı, FEMA, ERRA (Pakistan Afet ve Yeniden Yapılanma Kurumu), Yeni Zelanda Ordusu, Kenya ve Türk Yardım Kuruluşları için yapacağı yeni acil barınma üniteleri projelerinde de sürdürecekler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mardav---dd-frb-isbirligi-15-dakikada-ev-1-gunde-koy-konsepti_46736.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • 90,100 metre kare ev fiyat listesi gönderebilir misiniz. rasitsaygi@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!