Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Market için Antik Kentin Üzerinden Yol Geçirecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesinin markete yeni bir giriş açmak için hazırladığı yol projesi, Olbia-Attalia antik kentlerinin üstünden geçecek. Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, çevresel ve güvenlik tedbirlerinin azami ölçüde alınması şartıyla projeye onay verdi.

yapi.com.tr
Market için Antik Kentin Üzerinden Yol Geçirecekler

Antalya Körfez gazetesinde yer alan habere göre Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonuna yazdığı 15 Aralık 2016 tarihli yazısında, şehrin önemli çekim noktalarından biri olan market AVM’ye giriş ve çıkışlarının söz konusu bulvar üzerinden sağlanmasının kavşaktaki trafik yükünü artırarak, sinyalizasyon sistemindeki fazla sürelerinin uzamasına neden olduğu belirtildi.

Birgün'ün haberine göre, bu kapsamda, Büyükşehir’in Atatürk Bulvarı ile Dumlupınar kesişiminde yer alan mmarkete Dumlupınar Bulvarı üzerinden giriş-çıkışların sağlanması ile ilgili bir projesi olduğunu aktarıldı. Söz konusu projenin bir bölümünün birinci derece doğal sit alanında kalması sebebiyle Büyükşehir Belediyesi Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’ndan görüş istedi. 30 Mart’ta görüş yazısı yazan komisyon, yol yapım istediğine şartlı ‘onay’ verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/market-icin-antik-kentin-uzerinden-yol-gecirecekler_158737.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!