Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mars ile Yapı Sektöründe Yeni Bir Çağ Başlıyor

Hekim Holding kuruluşlarından Prefabrik Yapı A.Ş, 2010 yılına ve geleceğe damgasını vuracak olan bir yaşam ünitesi üretti.

yapi.com.tr
1 Mars ile Yapı Sektöründe Yeni Bir Çağ Başlıyor

1989’dan bu yana gösterdiği faaliyetler ile iç pazar payı yüzde 40 oranına ulaşan Prefabrik Yapı A.Ş. gelişime açık vizyonu ile bu payı arttırıyor. Dünyada 1950’li yıllarda Almanya, İngiltere, Japonya ve ABD ülkelerinde başlayan, 1980 ve sonrasında daha da gelişerek Avusturya ve Kanada’da yaygınlaşan, Türkiye’de ise yoğun olarak 1999 yılı sonrasında gündeme gelen ‘hafif çelik yapı’ kavramına yapılan yatırımlar Prefabrik Yapı A.Ş.’yi zaman içerisinde sahip olduğu teknoloji, tesis, yüksek kapasite ve geniş ürün yelpazesi önemli bir konuma getirdi. Daha az malzeme ile daha güçlü strüktür oluşturan, yapı maliyetini düşüren, üretimi hızlı ve hatasız kılan, malzeme fiyat dalgalanmalarına karşı koyabilen, temiz bir şantiye ortamı sağlayan, defalarca sökülüp, takılma ve tadilat yapılma özelliğine sahip olan ve en önemlisi de; çevre dostu olarak tanınan çelik, gelecek için en önemli yatırım.

Mars; tamamı ile çelik konstrüksiyondan üretilip çeliğin verdiği güç ile güvenirliliğini maksimize etmiş bir ürün. Ayrıca hammaddesinde ve üretim aşamasında çevreye zarar vermeyen Mars, kurulum esnasında da çevre dostu olarak duyarlılığını sürdürür.



Mars’ın bir diğer özelliği ise taşınabilir olması. Ev ya da ofis olarak kullanabilen bu yaşam üniteleri istenildiği zaman üç gün gibi kısa bir sürede taşınabiliyor.Mars’ın bir başka özelliği ise; modülerlik. Mars’a oda ya da ofis ilave etmek mümkün.

Mars S, Mars M, Mars L, Mars XL, Mars LD, Mars XLD olarak tasarlanan modeller kış, sonbahar, yaz iklim tipine göre hazırlanmış cephe tipleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Mars dış cephe kaplamasından, büyüklüğüne kadar, hatta veranda, saçak vb. ilave modüllerine kadar tamamı ile bireysel kararlara göre oluşturabilecek ilk ve tek yaşam ünitesi. Ekolojik, taşınabilir, modüler, esnek, estetik, güvenli ve ekonomik özelliklerini bir arada bulunduran Mars; Türkiye yapı kültüründe yeni bir çağ başlangıcı, bir öncü ve bir değişim simgesi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/mars-ile-yapi-sektorunde-yeni-bir-cag-basliyor_83198.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • HER HALİYLE ÇOK GÜZEL DE; BİRİNİN SEYYAR BİR VİNÇLE GELİP , KALK GİDELİM YAPABİLME İMKANINA KARŞILIK TEDBİR GÖRÜLMÜYOR. VAR DA BEN Mİ GÖREMEDİM??? YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!