Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Modern Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Modern çizgilere sahip dekorasyon stilleri ile evleriniz yepyeni bir görünüme kavuşabilir. Sade renkler ve modern mobilyalar ile evin her odasını yeni baştan yatabilirsiniz. İşte modern bir dekorasyon için dikkat edilmesi gerekenler...

yapi.com.tr
Modern Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Yüksek tavanlı evleri geniş ve aydınlık göstermek daha kolay olsa da küçük salonlarda da aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Modern tarzdaki koltukları daha geleneksel çizgilere sahip aydınlatmalar ve tablolar ile birleştirebilirsiniz.

1. Duvar dekorasyonunu es geçmeyin
Ülkemizde duvar dekorasyonuna yeterince önem verilmiyor. Ancak bir odanın dekorasyonunu tamamlayabilmek için duvarı es geçmemeniz gerekir. Tabloları asmak için duvarları zedelemek istemiyorsanız çift taraflı bantlar ile dilediğiniz tabloyu duvara asabilirsiniz. Ayrıca dekorasyonda ayna kullanımı da tablolar kadar önemli yere sahip. Bu nedenle uygun noktalara ayna yerleştirmekten çekinmeyin.

2. Dekorasyonda sıkça karşılaştığımız bir renk: Mavi
Mavi, dekorasyonda sıkça rastladığımız renklerden bir tanesi. Beyaz bir mutfakta mavi ada tezgahı ile ortamı hareketlendirebilirsiniz. Aynı tondaki aksesuarlar ile de bu görünümü tamamlayabilirsiniz.

3. Koyu ve açık renkler bir arada
Koyu ve açık renkleri bir arada kullanarak güzel bir kontrast yakalayabilirsiniz. Siyah duvarlar cesaret isteyen bir adım olsa da geniş bir eve sahipseniz beyaz koltuklarla birleştirerek güzel bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Gün ışığını engellememek ve duvarları boğucu bir hale getirmemek adına açık renkli perdeler tercih etmelisiniz.

4. Odalar arasında ilişki kurun
Mutfaktaki ada tezgah ile başlayan mavi tonunu yemek odasına taşıyarak bu iki oda arasında anlamlı bir ilişki kurabilirsiniz. Mavi ve kahverenginin uyumunu göz önünde bulundurarak ahşap mobilyalar tercih edebilirsiniz.

5. Hem modern hem de geleneksel detaylar
Modern ve geleneksel çizgiler bir arada kullanıldığında ortaya göz alıcı dekorasyon modelleri çıkıyor. Modern bir L koltuk ile klasik bir berjer; Modern pencereler ile klasik çizgilere sahip aydınlatmalar harika bir dekorasyon yaratmamızı sağlıyor.

Kaynak: Hürriyet

ETİKETLER: dekorasyon
http://www.yapi.com.tr/haberler/modern-dekorasyon-nasil-yapilir_163480.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!