Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Müteahhitler Baloda Zafer Çağlayan’ı Ağırladı

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) düzenlediği yılbaşı balosuna katıldı. Ferhat Göçer’in sahne aldığı gecede konuşma yapan TMB Başkanı Erdal Eren, birliğin her yıl geleneksel olarak yılbaşı balosu düzenlediğini belirterek, bu baloda birlik başkanı sıfatıyla son defa katılımcıları selamladığını söyledi.

Hürriyet Ankara
Müteahhitler Baloda Zafer Çağlayan’ı Ağırladı

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) düzenlediği yılbaşı balosuna katıldı. Ferhat Göçer’in sahne aldığı gecede konuşma yapan TMB Başkanı Erdal Eren, birliğin her yıl geleneksel olarak yılbaşı balosu düzenlediğini belirterek, bu baloda birlik başkanı sıfatıyla son defa katılımcıları selamladığını söyledi. Birlik tüzüğüne göre yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını bildiren Eren, Mart ayında yapılacak birlik genel kurulunda, yeni bir başkanın seçileceğini ifade etti. Eren, bu nedenle hem sevinçli hem gururlu biraz da hüzün taşıdığını bildirerek, birlik üyelerine mutlu sağlıklı bir yıl diledi.

Yol açık, yapılacak çok iş var

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan da konuşmasında 18 aylık görev süresi boyunca 78 ülkeyi ziyaret ettiğini, 550 bin kilometre yol yaptığını, bu gezilerde büyük ölçüde müteahhitlerin de yer aldığını, Müteahhitler Birliği ile yakın işbirliği içinde çalıştıklarını bildirdi. Türk müteahhitlerinin 80’den faza ülkede iş yaptığına işaret eden Çağlayan, “Müteahhitlerimizin dünyada çok önemli itibarları var. Yol açık, yapılacak çok iş var” dedi.

Bakan Çağlayan, birliğin yeni döneminde başkanlık için kim görev alırsa alsın kurumsallaşmış yapı sayesinde çok önemli işler yapacağına inandığını kaydetti. Çağlayan da birlik üyelerine mutlu bir yıl temennisiyle sözlerini noktaladı.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/muteahhitler-baloda-zafer-caglayani-agirladi_84545.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!