Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pendik-Yalova Arası 39 Liraya Düştü

İDO en fazla kullanılan dış hat feribot seferlerinde indirime gitti. Pendik-Yalova araç geçiş fiyatı 39 lira olurken yolcu ücreti 1 liraya düşürüldü. Ayrıca Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Yalova hatlarında da yüzde 20 indirime gidildi.

yapi.com.tr
Pendik-Yalova Arası 39 Liraya Düştü

İDO, en sık tercih edilen dış hat hızlı feribot seferlerinde araç içi yolcu fiyatlarında sabit fiyat kampanyası başlattı. Buna göre, Pendik-Yalova hattında araç geçiş fiyatını 39 TL’ye sabitlerken araç içi yolcu ücretini ise sadece 1 TL olarak belirledi.

1 Mart’tan itibaren geçerli olacak yeni fiyatlarla Pendik’ten Yalova’ya özel aracıyla seyahat eden 4 kişilik bir aile, körfezi sadece 42 TL’ye geçebilecek.

İDO ayrıca Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Yalova hatlarında da araç fiyatlarında yüzde 20 indirim yaparak araç içi yolcu fiyatını sabitledi.

Aynı hatta araç içi yolcu fiyatı da en düşük fiyatlarla sabit hale getirildi. Buna göre Yenikapı-Yalova feribotu ile araç geçişi 39 TL’den başlarken, araç içi yolcu 10 TL; Yenikapı Bandırma araç geçişi 119 TL’den başlarken, araç içi yolcu 25 TL; Yenikapı-Bursa araç geçişi 69 TL’den başlarken, araç içi yolcu 15 TL olacak. Yeni indirimli fiyatlar, 1 Mart 2017’den itibaren geçerli olacak.

Osmangazi geçiş ücreti 65,65 lira

İDO, 1 Ocak 2017 tarihinde, körfez geçişinde önemli bir hat olan Eskihisar-Topçular arasında da yüzde 25 indirim yapmış araç geçişini tek yönde 45 TL’ye, gidiş-dönüşte ise 80 TL’ye düşürmüştü. Yakın tarihlerde  Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ise küçük araçlar için 65,65 liraya düşürülürken Yavuz sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti ise 11,95 kuruş olarak açıklanmıştı.

ETİKETLER: Pendik Yenikapı
http://www.yapi.com.tr/haberler/pendik-yalova-arasi-39-liraya-dustu_156090.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!