Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Polatlı OSB'le Arazi Tahsisi

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, ilçede yapılacak 2. Organize Sanayi Bölgesi’ne arsa tahsisinin Maliye Bakanlığı’nca onaylandığını söyledi.

Hürriyet Gazetesi
Polatlı OSB'le Arazi Tahsisi

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, ilçede yapılacak 2.Organize Sanayi Bölgesi’ne arsa tahsisinin Maliye Bakanlığı’nca onaylandığını söyledi.

Çelik, düzenlediği basın toplantısında, belediyenin de yüzde 10 ortak olduğu 2. OSB’nin yer tahsisinin Maliye Bakanlığı’nca onaylandığını bildirdi.

OSB’nin kurulmasıyla şehrin sanayileşmesinde önemli bir adım atılacağını kaydeden Çelik, şöyle konuştu: "Polatlı’nın yeni bir vizyon kazanmasında, sanayi, turizm ve kültür şehri olmasında yerel yönetim olarak bizlerin ve sivil toplum örgütlerinin çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın daha kaliteli yaşaması, ilçeye daha büyük yatırımların gelmesi için her türlü çabayı göstereceğiz."

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Muzaffer Sevinçel ise Maliye Bakanlığının 4 bin 240 dekar alanda OSB’nin kurulması için gerekli onayı verdiğini bildirdi.

Burada büyük sanayi parselleri oluşturmayı planladıklarını söyleyen Sevinçel, "Ülkemiz ve bölgemiz kalkınmasında önemli yeri olacak sanayi bölgesinin şehrimizde işsizlik sorununu çözeceğine inanıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/polatli-osble-arazi-tahsisi_68273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!