Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Royal Garden’da Her Villada Bir Sinema Odası

İzmir'in deniz ve doğa ile iç içe olan ilçesi Güzelbahçe'de, merkeze 1 km, Narlıdere’ye 10 km, Konak’a 25 km mesafede yer alan Royal Garden Konakları projesinde villalar 6 oda 1 salon ve 1 sinema odasından oluşuyor. Teras ve balkonlar hariç 450 metrekare toplam brüt alana sahip villalarda, rahatlık ve konfor ön planda tutulmuş.

yapi.com.tr
Royal Garden’da Her Villada Bir Sinema Odası

İzmir'in deniz ve doğa ile iç içe olan ilçesi Güzelbahçe'de,  merkeze 1 km, Narlıdere’ye 10 km, Konak’a 25 km mesafede yer alan Royal Garden Konakları projesinde villalar 6 oda 1 salon ve 1 sinema odasından oluşuyor. Teras ve balkonlar hariç 450 metrekare toplam brüt alana sahip villalarda, rahatlık ve konfor ön planda tutulmuş. Feng Shui felsefesinin izlerini taşıyan projede tüm odalar, salon ve teraslar deniz istikametine yönlendirilmiş.

Deri koltuklar, müzik sistemi dahil teslim edilecek olan sinema odasının yanısıra, villalarda ebeveyn yatak odası ve hobi salonunda ahşap sauna bulunuyor. 200 metrekare büyüklüğünde havuz, ona bağlı çocuk havuzu ve hidro masaj bulunan sitedeki villaların mutfaklarında 6 parça ankastre ürün kullanılıyor.

Akıllı sistem altyapısına sahip villaların, uydu tv sistemi, ADSL internet sistemi, merkezi soğutma sistemi gibi özellikleri de bulunuyor. Hidrolik sistem kullanılan, çift teraslamaya sahip, panaromik deniz manzaralı villalarda, panoramik cam asansör de yer alıyor. Fiyatı 950 bin TL olan Royal Garden Konakları'ndaki villaların pazarlama ve satışı RE/MAX Orion Ofisi tarafından yürütülüyor. 8 bin 900 metrekare arsa üzerine kurulu olan Royalgarden Konakları projesinde, 7 bin 500 metrekarelik alan, yeşil alan, havuz ve sosyal aktivite alanı olarak değerlendiriliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/royal-gardenda-her-villada-bir-sinema-odasi_67261.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!