Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Soyak Siesta’nın Temeli Dünya Kadınlar Günü’nde Atıldı

Soyak, İzmir Karşıyaka’ya yeni bir yaşam tarzı getirmeyi hedeflediği 'Soyak Siesta' projesinin temelini daire sahiplerine attırdı. Temel atma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Soyak Siesta’dan ilk daireyi alan Sabriye İnci Duyar tarafından gerçekleştirildi. Soyak Siesta projesinin ilk etap konutları, Mart 2011’de sahiplerine teslim edilecek.

yapi.com.tr
Soyak Siesta’nın Temeli Dünya Kadınlar Günü’nde Atıldı Nezih Altın, Sabriye İnci Duyar ve Sertaç Kıyıcı

Soyak, İzmir Karşıyaka’ya yeni bir yaşam tarzı getirmeyi hedeflediği 'Soyak Siesta' projesinin temelini daire sahiplerine attırdı. Temel atma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Soyak Siesta’dan ilk daireyi alan Sabriye İnci Duyar tarafından gerçekleştirildi. Soyak Siesta projesinin ilk etap konutları, Mart 2011’de sahiplerine teslim edilecek.

Kendi evinin temelini atmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sabriye İnci Duyar, “Dünya Kadınlar Günü’nde kendi evimin temel atma hakkının bana verilmiş olmasından büyük onur duyuyorum. Yeni bir yaşamın tüm güzellikleri ile başlayacağına inandığım Soyak Siesta’nın temelini tüm Soyak Siesta sakinleri, özellikle de tüm kadınlar adına atmak benim için büyük bir heyecan” şeklinde konuştu.

'Az katlı bina' konsepti ile her beğeniye hitap edecek farklı büyüklükte dairelerin yer aldığı Soyak Siesta projesinin ilk etap konutları, Soyak güvencesi ile yükselmeye devam ediyor. İlk etabında 1+1’den 3+1’e kadar toplam 372 dairenin yer aldığı Soyak Siesta, İzmir’e farklı bir yaşam anlayışı sunuyor. Sürdürülebilir yaşam konseptinin uygulandığı Soyak Siesta’da tüm daireler ve ortak alanlarda su ve enerji tasarrufu sağlayan malzemeler kullanılarak, daire sahiplerinin tasarruflu bir yaşama adım atmaları ve gelecek için yatırım yapmaları sağlanıyor.

Sabriye İnci Duyar ve Sertac KıyıcıSoyak Holding CEO Vekili M. Emre Çamlıbel, “Soyak Siesta, konut projelerinde uyguladığımız yenilikçi anlayışımızla sunduğumuz projelerimizden biridir. Çevreye olan duyarlılığımızla, sürdürülebilir yaşama katkı sağlayan enerji ve su tasarrufu sağlayan malzemelerle oluşturulacak olan Soyak Siesta, daire sahipleri için geleceğe yapmış oldukları yatırım değerindedir” dedi.

Fonksiyonel ve modern yaşam öğeleri ile öne çıkan Soyak Siesta’nın ilk etap konutları, Mart 2011’de sahiplerine teslim edilecek. Siesta projesi, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 

Soyak Siesta’dan nasıl daire sahibi olunur?

100 bin 900 TL'den başlayan daire fiyatları ve çeşitli ödeme planlarının sunulduğu Soyak Siesta projesinde, yüzde 35 peşinat verildiğinde yüzde 3; yüzde 50 peşinat verildiğinde yüzde 6; peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca 0,99 faiz oranı ile 72 aya kadar kredi kullanma imkânı sağlanıyor.

Soyak Siesta dairelerinin fiyat aralığı:

1+1: 100 bin 900 TL - 119 bin 300 TL
2+1: 133 bin 600 TL - 191 bin 700 TL
3+1: 186 bin 300 TL - 250 bin 800 TL

http://www.yapi.com.tr/haberler/soyak-siestanin-temeli-dunya-kadinlar-gununde-atildi_67264.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!