Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tulip Turkuaz Projesi Birinci Etap Satışlarına Büyük İlgi

Bahçeşehir Ispartakule’de yapımı devam eden ve Ken Yeang tarafından tasarlanan Tulip Turkuaz projesinin birinci etabı büyük ilgi gördü. Enerji tasarruflu bio-iklimsel mimarisi ile rakipleri arasından sıyrılan Tulip Turkuaz projesinin birinci etap satışları tüm hızıyla devam ediyor. Birinci etapta satışa sunulan daireler 58 m2 ile 219 m2 arasında

yapi.com.tr
Tulip Turkuaz Projesi Birinci Etap Satışlarına Büyük İlgi

Bahçeşehir Ispartakule’de yapımı devam eden ve Ken Yeang tarafından tasarlanan Tulip Turkuaz projesinin birinci etabı büyük ilgi gördü. Enerji tasarruflu bio-iklimsel mimarisi ile rakipleri arasından sıyrılan Tulip Turkuaz projesinin birinci etap satışları tüm hızıyla devam ediyor. Tüm binaları çevreleyen su kanalları, hemen önündeki yeni TEM Bahçeşehir-Ispartakule otoyol çıkışının sağladığı ulaşım kolaylığı ve farklı yaşam olanaklarıyla Tulip Turkuaz, yaşanacak bir yatırım imkanı sunuyor…

11 blokta 1188 konuttan oluşan Tulip Turkuaz Projesi’nin birinci etabı 2009’un mayıs ayının sonunda satışa çıktı. Bugüne kadar, satışa çıkan konutların yaklaşık üçte birinin satışı tamamlandı. Üç ayrı parselde, toplam 120 bin m2 arazi üzerinde kurulacak Tulip Turkuaz’da öncelikle konut alanları satışa sunuluyor. 2009’un Kasım ayından itibaren ise bir alışveriş merkezi ve rezidans içeren Tulip Towers’ın inşaatına başlanacak.

Dünyaca ünlü mimar Ken Yeang tarafından projelendirilen Tulip Turkuaz Projesi’nin ana konsepti “Doğal Yaşam” üzerine kurulmuş. Yerleşim planında bütün binalar birbirlerinin önünü kesmeyecek şekilde konumlandırılmış ve insan yaşamı için büyük önem taşıyan su öğesi üzerine kurulmuş. Binaların önünden bir kanal niteliğinde geçerek bütün araziyi dolaşan su arkları projeye ayrı bir hava verirken, zaman zaman nilüfer havuzları şekline dönüşüyor. Ayrıca, havuzların çevrelediği orta alan, içinde yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, kum havuzları, dinlenme ve sohbet köşelerini barındıran bir koru olarak düzenlenmiş.

Binalarda doğal yaşamın uzantısı olarak ortak avlular bulunuyor. Bloklar geniş bahçe ve teraslarla yeşil alanlara imkan verecek şekilde konumlandırılmış ve tüm bloklar önü açık, asla kapanmayacak göl manzaralı olarak planlanmış.

Birinci etapta satışa sunulan daireler 58 m2 ile 219 m2 arasında değişiyor. Daire tiplerine göre metrekarelerde de farklı seçenekler var. 1+1 dairelerin büyüklüğü 58 – 95 m2 arasında, 2+1 dairelerin büyüklüğü 110 – 134 m2 arasında, 3+1 dairelerin büyüklüğü 152 – 171 m2 arasında, 4+1 dairelerin büyüklüğü 178 – 219 m2 arasında, 3+1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 164 – 178 m2 arasında değişiyor. Bu farklı tip ve metrekarelerdeki dairelerin satış fiyatları ise 106.000 YTL ile 540.000 YTL arasında değişiyor. Tulip Turkuaz Projesi’nin ilk etabından yer alan kişiler fiyat avantajına da sahip olacak. Peşin alımlarda % 10 a varan iskonto yapılacak. Kredi anlaşması yapılan Akbank’tan % 0,99 faiz oranıyla kredi kullanılabilecek. Ayrıca TULİP bünyesinde 60 aya kadar % 25 peşinata % 1,60 faiz oranlarıyla taksitlendirme yapılabilecek. Projenin 2010 sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/tulip-turkuaz-projesi-birinci-etap-satislarina-buyuk-ilgi_70553.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!