Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Emlak Konferansı Türkiye'de Yapılacak

Merkez Avrupa Emlak Birlikleri Ağı'nın (CEREAN) her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Yıllık Konferansı'nın 14'üncüsü, 13-15 Ekim'de İstanbul The Marmara Oteli'nde gerçekleşecek. Ekim 2007'de Bükreş'te gerçekleşen yıllık konferansta yapılan oylama sonucunda, Türkiye'de gerçekleştirilmesi kararlaştırılan konferansa, Türkiye ilk kez ev sahipliği

Referans Gazetesi



Merkez Avrupa Emlak Birlikleri Ağı'nın (CEREAN) her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Yıllık Konferansı'nın 14'üncüsü, 13-15 Ekim'de İstanbul The Marmara Oteli'nde gerçekleşecek. Ekim 2007'de Bükreş'te gerçekleşen yıllık konferansta yapılan oylama sonucunda, Türkiye'de gerçekleştirilmesi kararlaştırılan konferansa, Türkiye ilk kez ev sahipliği yapacak. Emlak sektöründeki son gelişmelerin mesleki olarak tartışılacağı, emlak sektörü ve ilgili sektörlerden ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok davetlinin katılacağı konferansta, gerek ulusal gerekse uluslararası alanda işbirliği ve yatırım fırsatları da değerlendirilecek.
    
Piyasa etkili oldu

CEREAN Türkiye Başkanı ve İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş, 2007 yılında Romanya'da düzenlenen son konferansta Litvanya ile yarıştıklarını belirterek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı tanıtım dosyasının da etkisiyle bu konferansı Türkiye'de yapma hakkını kazandık. Türkiye'de gelişen gayrimenkul piyasası da konferansın İstanbul'da yapılmasında etkili oldu" dedi.

Konferansın uluslararası arenada gayrimenkul sektörünün bir buluşma noktası olacağını ifade eden Sabri Ateş, organizasyonun Türk gayrimenkul piyasasının gelişimine olumlu bir etkisinin olacağını söyledi. Ateş, yerli ve yabancı gayrimenkul uzmanlarının yanı sıra yatırımcıların da konferansa büyük ilgi gösterdiğini anlatarak gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında konferansa yaklaşık bin katılımcı beklediklerini belirtti.

Konferansın, Türkiye'deki gayrimenkul projelerinin yurtdışında pazarlanmasında kurulacak bağlantılar açısından önem taşıdığının altını çizen Ateş, "Konut, ofis ve alışveriş merkezi gibi alanlarda Türkiye'deki birçok proje yabancı yatırımcılara açılacak. Bu kapsamda Türkiye'deki projelerle bağlantı kurmak isteyen bazı yabancı firmalar da ilk kez konferans dolayısıyla Türkiye'ye gelecek" diye konuştu.
    
Sektörün duayenleri katılıyor

CEREAN Başkanı Dan Negulescu ile CEREAN Türkiye Başkanı ve İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Sabri Ateş'in katılacağı konferansta; Urban Land Institute (ULI) Avrupa Başkanı Bill Kistler, Urban Land Institute (ULI) Türkiye Başkanı Haluk Sur, Uluslararası Emlak Kuruluşu Başkanı Norm Flynn, Gazi Üniversitesi Maliye Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot, İstanbul Mortgage Finansman AŞ CEO'su Bahadır Teker, Soyak Holding CEO Vekili Emre Çamlıbel ve KREA Başkanı Hakan Kodal gibi gayrimenkul sektörünün önde gelen yerli ve yabancı temsilcileri de yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-emlak-konferansi-turkiyede-yapilacak_64144.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!