Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yale Alarm Merkezi 78 Noktaya Ulaştı

Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya'nın da içinde olduğu toplam 24 ilde 78 ayrı noktaya taşıdı. Burçin Saltık: Alarm Merkezi sayısını 2015 sonuna kadar iki katına çıkarmayı hedefliyoruz.

yapi.com.tr
Yale Alarm Merkezi 78 Noktaya Ulaştı

Yale Kilit’in 2014 sonbaharında hizmete açtığı Alarm Merkezi, hızla yayılmaya devam ediyor. Şu anda 24 ilde 78 ayrı noktada hizmet veren sistem, kullanıcılarına ekonomik fiyata ömür boyu güvenlik vadediyor. Yale’nin alarm sistemleri, ev veya işyerlerinde bulunan telefon hattı üzerinden çalışıyor. Her hangi bir dış etkenden ötürü alarm tetiklendiğinde sistem, otomatik olarak önceden yetkilendirilmiş telefon numaralarını sırasıyla arayarak kullanıcıyı bilgilendiriyor. Kontrol panelinden veya mobil telefon üzerinden açılıp kapanabilen sisteme, ihtiyaca göre evcil hayvanlara da uygun PIR dedektörü, kablosuz kapı&pencere kontağı, duvar tipi ve anahtarlık tipi uzaktan kumanda, kablosuz panik butonu, duman ve su dedektörü gibi aksesuarlar da entegre edilebiliyor.

Evde kurulu bir güvenlik sisteminin, hırsızlar için en caydırıcı yöntem olduğunu dile getiren Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, 2015 yılı sonuna kadar Alarm Merkezi sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Herhangi bir sabit hizmet bedeli ya da abonelik ücreti gerektirmeyen ve kablosuz kurulumu sayesinde her yere kolayca taşınabilen sistemde, birisi başlangıç, diğeri ekstra donanımlı iki ayrı seçenek yer alıyor. İhtiyaca göre 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model Kdv dahil 340 TL, Premium model ise 906 TL’den satışa sunuluyor.

Yale Alarm Merkezi'nde 'kişisel saldırı alarmı', 'telefon bağlantılı acil yardım alarmı' ve 'gaz dedektörü' gibi bağımsız alarm sistemleri de yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yale-alarm-merkezi-78-noktaya-ulasti_128614.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!