Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Sektörü Firmalarından 12. İstanbul Bienali’ne Katkı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 12. İstanbul Bienali, kapılarını 17 Eylül Cumartesi günü sanatseverlere açıyor. 13 Kasım’a kadar gezilebilecek İstanbul Bienali’ne yapı sektöründen pek çok firma destek veriyor.

yapi.com.tr
Yapı Sektörü Firmalarından 12. İstanbul Bienali’ne Katkı

Kapılarını 15 Eylül Perşembe günü Antrepo 3’te yapılan Resmi Açılış Töreni ve Basın Toplantısı’yla ulusal ve yabancı basın mensuplarına açan 12. İstanbul Bienali’ne yapı sektörünün pek çok firması destek veriyor.

12. İstanbul Bienali’nin İsimsiz (12. İstanbul Bienali), 2011 olarak belirlenen başlığı ve görsel kimliği, minimalist ve kavramsal yapıtlarıyla 20. yüzyıl güncel sanatının en önemli isimleri arasında sayılan Küba asıllı Amerikalı sanatçı Felix Gonzalez-Torres’in (1957?1996) yapıtlarından ilham alıyor.

12. İstanbul Bienali Resmi Açılış Töreni’nde İstanbul Bienali’ne katkılarından dolayı TC Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilisinin yanı sıra İstanbul Kültür Sanat Vakfı Öncü Sponsoru Eczacıbaşı Holding, Resmi Havayolu Türk Havayolları, Resmi İletişim Sponsoru Vodafone ve Resmi Taşıyıcı DHL Express, bienalin mimari tasarım uygulamasını üstlenen Özsoy İnşaat, tema sponsorları Hitay Yatırım Holding AŞ ve Zorlu Center ile İstanbul Bienali sponsoru Koç Holding temsilcilerine birer teşekkür plaketi sunuldu. Plaketleri İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı takdim etti.

12. İstanbul Bienali’nin yapı sektöründen sponsorları

12. İstanbul Bienali’ne, 2007 yılında başladığından bu yana “Bienal Sponsorluğu”na devam eden Koç Holding’i takiben, Zorlu Center ve Hitay Yatırım Holding AŞ “Tema Sponsoru” olarak katkı sağlıyor. Bienal’in karma sergilerinden "İsimsiz" (Pasaport) bölümü Zorlu Center sponsorluğunda gerçekleştirilirken "İsimsiz" (Tarih) bölümü Hitay Yatırım Holding AŞ sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Arçelik AŞ ile Polisan Boya Sanayi ve Ticaret AŞ bienale katkı sağlayan yapı sektörü firmaları olarak yer alıyor. Katkı sağlayan bu kurum ve kuruluşların yanı sıra, yine yapı sektöründen, Polimeks Holding, Tekfen Eğitim Sağlık Kültür Sanat ve Doğa Varlıkları Koruma Vakfı ve Türk Henkel AŞ Özel Proje Sponsoru olarak katkı sağlıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-sektoru-firmalarindan-12-istanbul-bienaline-katki_89091.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!