Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Yapı Kataloğu 2004 Çıktı

YEM Yapı Kataloğu 2002 çıktı

Yapı malzemelerini, müteahhitlik ve proje hizmetlerini bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla ilgili tüm kuruluşlara, teknik ele

Yapı Dergisi/241



apı malzemelerini, müteahhitlik ve proje hizmetlerini bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla ilgili tüm kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacıyla hazırlanan Yapı Kataloğu, sektörün en önemli başvuru kaynağı olma özelliğini sürdürüyor.
Türk yapı sektörünün temel başvuru kaynağı olan YEM Yapı Kataloğu'nun 15'incisi Yapı Kataloğu 2002 çıktı. Türkiye pazarında yer alan yerli-yabancı 428 firmanın ürün ve hizmetlerinin yer aldığı katalog, ayrı takımlar halinde 5 cilt Türkçe, 5 cilt İngilizce ve iki dili de kapsayan CD-Rom olarak hazırlandı. Yapı malzemelerini, müteahhitlik ve proje hizmetlerini bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla ilgili tüm kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacıyla hazırlanan 2002 Yapı Kataloğu'nun birinci cildi Dizin'e ayrıldı. Diğer dört ciltte ise hizmetler, altyapı, kaba yapı, bitirme işleri, kaplamalar, örtüler, tesisat, elektrik, bina içi donanımı, banyo-mutfak ve çevre düzenleme elemanları ana başlıkları altında 1600 teknik sayfada binlerce yapı malzemesi sunuluyor. Ayrıca katalogda yer alan bütün firmaların ürün, hizmet, marka ve adres bilgilerine Yapı-Endüstri Merkezi'nin Internet www.yapitr.com sitesinden de ulaşılabiliniyor. 6000 adet Türkçe, 1500 adet İngilizce basılan kataloğun büyük bir bölümü ücretsiz olarak dağıtılırken, sınırlı bir bölümü de satışa sunuluyor.
Katalog, YAPI dergisi abonesi mimar, içmimar ve inşaat mühendislerine de ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.
Ayrıntılı bilgi:
Figen Seller
Tel: (0 212) 230 29 19
E-mail: fseller@yem.net

http://www.yapi.com.tr/haberler/yem-yapi-katalogu-2002-cikti_374.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!