Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Yine Yeniden Asfalt Savaşı

Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi arasında her dönem yaşanan asfalt savaşlarına bir yenisi de Çankaya Aşık Paşa Mahallesi 211 Sokak’ta eklendi. Başbakan Erdoğan’ın 211 Sokak’ta bir eve iftar için konuk olmasının ardından gündeme gelen bölgenin asfalt sorununu çözmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi ekipleri, aynı bölgeye altyapı

Hürriyet Gazetesi
Yine Yeniden Asfalt Savaşı

Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi arasında her dönem yaşanan asfalt savaşlarına bir yenisi de Çankaya Aşık Paşa Mahallesi 211 Sokak’ta eklendi.

Başbakan Erdoğan’ın 211 Sokak’ta bir eve iftar için konuk olmasının ardından gündeme gelen bölgenin asfalt sorununu çözmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi ekipleri, aynı bölgeye altyapı çalışması için gelen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine takıldı.

Çankaya Belediyesi, dün sabah saatlerinde bölgeye gelerek başladığı asfalt çalışmalarında sadece 50 metrelik ilerleme sağlayabildi.

Çalışmalar yarıda kaldı

Sokağın kalan kısmı asfaltlanacakken olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt atılmasının durdurulmasını istedi. Çankaya Belediyesi 514 metre uzunluğundaki 211. Sokak’ın 50 metrelik kısmını asfaltlarken, içme suyu çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları esnasında yeni yapılan asfaltı kırarak alt yapı çalışmalarını sürdürecekleri ve bu çalışmanın iki gün süreceği ifade edildi.

Olan vatandaşa oldu

Çankaya Belediyesi yetkilileri Büyükşehir Belediyesi’ne gerekli bilginin verildiğini ifade ederek, "Programımız doğrultusunda çalışmaları sürdürüyoruz. Bu programdan da Büyükşehir’in haberi var" derken, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de alt yapı çalışmaları olacağını Çankaya’ya bildirdiklerini söyledi.

İki belediye arasındaki koordinasyonsuzluğun faturasını ise yine vatandaş ödedi. Bölge sakinleri asfalt isterken dev araçların istilasına uğradı. İki belediyenin ayrı ayrı çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediyesi’nin 211 Sokak’taki çalışmalarının yaklaşık iki gün süreceği bu esnada Çankaya’nın diğer sokakları asfaltlayacağı öğrenildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yine-yeniden-asfalt-savasi_72419.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!