Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

22. Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı'nda Stand Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yapı sektörünün Ankara buluşması 22.Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün tarafından açıldı. 1- 4 Ekim 2009 tarihleri arasında devam edecek olan Fuar, sektördeki yenilikleri İç Anadolu Bölgesi’ndeki mimarlar, mühendisler, son

yapi.com.tr
22. Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı'nda Stand Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yapı sektörünün Ankara buluşması 22.Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı, T. C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir,  T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Erdoğan Bayraktar ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün tarafından açıldı. 1- 4 Ekim 2009 tarihleri arasında devam edecek olan Fuar, sektördeki yenilikleri İç Anadolu Bölgesi’ndeki mimarlar, mühendisler, son kullanıcılar ve kamu sektörü ile buluşturmaya devam edecek. Fuar kapsamında, Yapı Fuarları’nda geleneksel olarak düzenlenen "Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülü" de sahiplerini buldu.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı malzemesi sektörünün en büyük buluşmalarından 22. Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı açıldı. Altınpark Expo Center’da 4 Ekim 2009 Pazar akşamına kadar devam edecek olan Yapı 2009 Ankara Fuarı’nın açılışı T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Erdoğan Bayraktar ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün tarafından gerçekleştirildi.

Fuarda ayrıca geleneksel olarak düzenlenen "Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri" de sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Nur Çağlar, Mimar Osman Demirbaş, Mimar Lale Özgenel ve Mimar Arzu Gönenç Sorguç’tan oluşan Seçici Kurul, fuarda yer alan standları:

- Ürünle kurdukları bağlantı
- Üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri
- Görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler
- Standların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma, özelliklerine göre değerlendirmeye tabii tuttu.

Buna göre:

Birincilik Ödülü: Tasarımın ürünle kullanılmasındaki bağlantısı, üç boyutlu sunum nesnesi olma özelliği ve görsel malzeme kullanımındaki estetik değeri nedeniyle; tasarımını Marek Deyl, Jan Sestak ve Jose Sariano’nun yaptığı standla "Tekno Endüstri Yapı Ürünleri ve San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.- Mayıs Yapı"ya verildi.

İkincilik Ödülü: Tasarım ve ürün bütünlüğü, modüler ve yeniden kullanılabilirliği nedeniyle; Edi Tasarım tarafından tasarlanan standla "Geser Yapı Kimyasalları San. ve Tic. A. Ş. - Parex"in oldu.

Üçüncülük Ödülü: Ürün sunumundaki estetik yalınlık ve algısal çarpıcılık nedeniyle; Emek Işıkçı’nın tasarladığı standla "Desos Dizayn Dekorasyon Mobilya İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.- Precast"a verildi.



Mansiyon Ödülü: Küçük ölçekli, ürünü ve uygulamasını başarı ile yansıtması nedeniyle; Bülent Uğur Dertsiz’in tasarımını yaptığı standla "Grofen İleri Yapı"ya verildi.

22. Uluslararası Yapı 2009 Ankara Fuarı, yapı sektöründe dünyadaki yeniliklerin sergilenmesi açısından büyük önem taşıyor. Yaklaşık 2.000 farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarda, ürün ve malzemeler konusunda uzman statüsünde birçok yetkili bulunuyor. Fuar süresince ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojiler hakkında bu uzmanlardan bilgi alma imkanı elde ediyor.

Uluslararası Yapı / Turkeybuild Fuarları Takvimi

22. Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 Ankara Fuarı 01 – 04 Ekim 2009
15. Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 İzmir Fuarı 15 – 18 Ekim 2009
33. Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2010 İstanbul Fuarı 05 – 09 Mayıs 2010

22. Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 Ankara Fuarı ile ilgili daha fazla bilgi için: www.yemfuar.com

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/22-uluslararasi-yapi-2009-ankara-fuarinda-stand-odulleri-sahiplerini-buldu_72913.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!