Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

37. DYO Sanat Ödülleri Başvuruları Başladı

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl 37’ncisi gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri yarışmasına katılım için son başvuru tarihi; 17 Eylül 2017.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

37. DYO Sanat Ödülleri Başvuruları Başladı 37. DYO Sanat Ödülleri Başvuruları Başladı
SON BAŞVURU TARİHİ 17 Eylül 2017
DÜZENLEYEN

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı

WEB ADRESİ

www.yasarvakfi.org.tr

İLETİŞİM: T: (232) 495 00 80 
+ Ajandama Ekle

Bu yıl 37’ncisi düzenlenen DYO Sanat Ödülleri’nde başvurular başladı. Yarışmanın son başvuru tarihi 17 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Başvuruların ilk kez internet üzerinden kabul edileceği 37. Dyo Sanat Ödülleri’nin seçici kurulunda; Prof.Dr. Şeniz Aksoy, Prof.Dr. Zahit Büyükişliyen, Prof. Neş’e Erdok, Doç. Hasan Kıran, Doç. Dr.Burcu Pelvanoğlu, Yrd. Doç. Dr. Umur Türker ve İhsan Yılmaz gibi değerli sanatçı, akademisyen ve basın mensupları yer alacak.

Ön eleme, seçici kurul tarafından, 21 Eylül 2017 tarihinde online olarak yapılacak.  07 Ekim 2017 tarihinde ise seçici kurul ikinci kez toplanarak ön elemeden geçen eserlerin arasından ödül almaya hak kazanan ve sergilenmeye değer bulunan çalışmaları belirleyecek.

Seçici kurulda görev alanlar ile birinci derece yakınlarının dışında 18-50 yaş arasındaki tüm sanatçıların katılımına açık olan 37. DYO Sanat Ödülleri’ne, yağlıboya, akrilik veya özgün baskıresim tekniğinde eserler kabul edilecek ve yarışmaya her sanatçı en fazla üç eseriyle katılabilecek.

“Evrende Dönüşüm” konulu DYO Sanat Ödülleri’ne katılan eserlerde, daha önce başka bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış veya herhangi bir yerde sergilenmemiş ve yayınlanmamış olma şartı aranıyor. Pentür dalında 3 esere eşit 15 bin TL, özgün baskıresim dalında 1 esere eşit 5 bin TL Başarı Ödülü ve plaketinin verileceği DYO Sanat Ödülleri’nde sergilenmeye değer bulunan eserler; 2017 - 2018 yıllarında toplam 6 ilde sergilenecek. Yarışmayla ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/37-dyo-sanat-odulleri-basvurulari-basladi_160092.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!