Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

4. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na Başvurular Başladı

Türk mobilya sektörünün ihracatını artırmaya yönelik, mobilya üreticileri ile tasarımcıları biraraya getiren Türkiye’nin en kapsamlı mobilya tasarım yarışmasına başvurular 20 Eylül 2010 tarihinde başladı. Ev, ofis ve mutfak-banyo mobilyaları olmak üzere 3 ana temada düzenlenecek yarışmaya profesyoneller, uygulayıcılar ve lisans öğrencilerinin yanı

Mimarlar Odası

Yarışma Duyuruları

4. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na Başvurular Başladı 4. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na Başvurular Başladı
TESLİM TARİHİ 20 Aralık 2010
ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ 4 Mart 2011
+ Ajandama Ekle

Türk mobilya sektörünün ihracatını artırmaya yönelik, mobilya üreticileri ile tasarımcıları biraraya getiren Türkiye’nin en kapsamlı mobilya tasarım yarışmasına başvurular 20 Eylül 2010 tarihinde başladı. Ev, ofis ve mutfak-banyo mobilyaları olmak üzere 3 ana temada düzenlenecek yarışmaya profesyoneller, uygulayıcılar ve lisans öğrencilerinin yanı sıra ilk ve orta öğretim öğrencileri de katılabilecek.

Geleceğin tasarımcılarını yaratıcı çözümlere teşvik etmek amacıyla 2010 yılında açılan bu kategori, bu yıl da mobilya sektörünün gelişimine ışık tutacak değişik tasarımları bu alana çekecek.

Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğü, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğü ve İstanbul İhracatçı Birlikleri, Ege İhracatçı Birlikleri ile Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin katkısıyla düzenlenen yarışmayı destekleyen kuruluşlar arasında TMMOB Mimarlar Odası, TRT, İç Mimarlar Odası ve Yaratıcı Çocuklar Derneği bulunuyor.

Prof. Önder Küçükerman (Jüri Başkanı), Reşit Soley, Aziz Sarıyer, Jan Nahum, Mustafa Toner, Memduh Şen, Kaan Dericioğlu, Ahmet Kaleli, Didem Çapa ve Fatih Kıral'dan oluşan seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda dereceye giren projelerin ödül töreni 4 Mart 2011 tarihinde İstanbul’da Rahmi Koç Müzesi’nde yapılacak. Ödüllü projeler ayrıca, 7-11 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul’da Dış Ticaret Kompleksi’nde sergilenecek.

 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/4-ulusal-mobilya-tasarim-yarismasina-basvurular-basladi_82815.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!