Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

7. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması

Koçtaş’ın mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği ‘Koçtaş Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması’ için son proje teslim tarihi 12 Şubat 2017.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

7. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması 7. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması
İLK BAŞVURU TARİHİ 31 Ekim 2016
SON BAŞVURU TARİHİ 12 Şubat 2017
DÜZENLEYEN

Koçtaş

+ Ajandama Ekle

Koçtaş’ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği ‘Koçtaş Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması’nın yedincisi başladı. 

Türkiye’nin en uzun soluklu tasarım yarışmaları arasında yer alan ‘Koçtaş Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması’ her yıl farklı bir temayla geleceğin tasarımcısı gençlerle buluşuyor. 31 Ekim’de başlayan yarışmanın, bu yılki teması küçük konutlarda (1+1 veya 2+1) ‘mutfak tasarımı’ olarak belirlendi. Yarışma kapsamında öğrencilerden bu yıl; bir mutfakta yer alan hazırlama, pişirme, depolama, temizlik ve yemek yeme ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri ve bunların bir araya getirilme biçimlerini tasarlamaları bekleniyor. Yarışma sonrasında dereceye giren ürünler Koçtaş’ın değerlendirmesinin ardından üretilerek markanın ürün yelpazesi içinde yer alabilecek. 

Öğrencilerin küçük konutlardaki mutfak tasarımı projeleriyle başvuracakları yarışmanın birincilik ödülü 10 bin TL olarak belirlendi

Yarışmanın jüri üyeleri arasında; Yüksek Mimar Erol Evgin, Y. Doç. Dr. Saadet Aytis (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi), Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Ali Bakova (ODTÜ), Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın (Marmara Üniversitesi), Prof. Dr. Gül Koçlar Oral (İstanbul Teknik Üniversitesi), Yüksek Mühendis Prof. Dr. Hasan Şener ve Koçtaş Mutfak Kategorisi Grup Müdürü Mert Kesimer yer alıyor. 

Proje son teslim tarihinin 12 Şubat 2017 olduğu yarışmaya başvurular www.koctasacikfikir.com adresinden yapabilecek. Yarışmaya Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki endüstri ürünleri tasarımı, iç mimarlık ve mimarlık bölümlerinde öğrenim gören lisans öğrencileri bireysel ya da grup olarak katılabiliyor. Katılım şartnamesine ve başvuru ile ilgili bilgilere de yine yarışmanın web sitesinden ulaşılabilir. Öğrenciler yarışma ile ilgili tüm sorularını 28 Kasım 2016 tarihine kadar acikfikir@koctas.com.tr  adresine iletebilirler. 

Bu yıl ‘Koçtaş Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması’nda birinci olan tasarımcı 10.000 TL para ödülü ve Koçtaş’ta 3 ay staj imkânı, ikinci olan tasarımcı 7.000 TL para ödülü, üçüncü olan tasarımcı ise 5.000 TL para ödülü kazanacak. İlk üç ödüle ek olarak, her biri 2.500 TL değerinde 5 adet de mansiyon ödülü bulunuyor. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenecek bir törenle verilecek. 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/7-koctas-acik-fikir-ic-mekan-tasarim-yarismasi-_152565.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!