Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alüminyum 2007 Öğrenci Proje Yarışması

Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. tarafından, alüminyum teknolojilerinin yaygın olarak kullanılmasını desteklemek amacıyla düzenlenen geleneksel proje yarışmasının bu yılki teması "açık hava gösterileri için hareketli / sökülüp takılabilir sahne tasarımı ve sahnenin yer alacağı etkinlik alanının düzenlenmesi".

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 23 Kasım 2007
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 4 Aralık 2007
+ Ajandama Ekle

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\yarisma\54828.jpg" hspace=5 vspace=5>



Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. tarafından, alüminyum teknolojilerinin yaygın olarak kullanılmasını desteklemek amacıyla düzenlenen geleneksel proje yarışması start aldı. Alüminyum 2007 Öğrenci Proje Yarışması’nın bu yılki temasını; “açık hava gösterileri için hareketli / sökülüp takılabilir sahne tasarımı ve sahnenin yer alacağı etkinlik alanının düzenlenmesi” oluşturuyor.

Yarışmaya katılacak öğrenciler projelendirecekleri etkinlik alanını istedikleri bir şehirden seçebilecek. Bunun yanı sıra yarışmacılar; hazırlayacakları projenin kullanıma yönelik senaryosunu da; sahne ve sahne hazırlık mekanları (makyaj, wc, duş gibi hizmetleri sağlayacak sanatçı odaları, prova odası, kostüm odası, dinlenme odası) gibi işlevsel olanaklar çerçevesinde yine kendileri hazırlayıp sunacaklar. Katılımı lisans öğrencileri ile sınırlı olan yarışmaya, Türkiye ve KKTC’deki mimarlık fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler, bireysel ya da grup olarak katılabilecekler. Yarışma şartnameleri http://www.cuhadaroglu.com adresinden temin edilebiliyor.

Danışman Jüri Üyeliğini Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen’in yapacağı Çuhadaroğlu ALÜMİNYUM 2007 Öğrenci Proje Yarışması’nın Asli Jüri Üyeleri şöyle; Doç. Dr. Arda İnceoğlu (İTÜ Mimarlık Bölümü), Doç. Dr. Ayhan Usta (KTÜ Mimarlık Bölümü), Y. Mimar Cem Altınöz, Prof. Dr. İlgi Yüce (MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı), Y. Mimar Kaya Arıkoğlu, Prof. Dr. Mustafa Kandil (KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı), Y. Mimar Ragıp Buluç, Y. Mimar Tamer Başbuğ, Y. Mimar Yakup Hazan.


Ödüller

Alüminyum 2007 Öğrenci Proje Yarışması’na katılmak için kayıt yaptıran ilk 40 öğrenciye Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi’nin Haramidere’deki fabrikası gezdirilerek üretimde kullanılan teknolojiler tanıtılacak. Proje teslimi, 23 Kasım 2007 mesai saati bitimine kadar “Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 61080 Trabzon” adresine yapılabilecek. 04 Aralık 2007’de açıklanacak olan yarışma sonuçlarına göre; birinci gelen proje 4.000 YTL, ikinci gelen proje 3.000 YTL, üçüncü gelen proje 2.000 YTL ödül kazanacak. Ayrıca mansiyon kazanan 5 projeye de 1.000’er YTL ödül verilecek. Dereceye giren projelerin sahiplerine ise ödülleri, 28 Aralık 2007’de düzenlenecek törenle verilecek.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/aluminyum-2007-ogrenci-proje-yarismasi_54828.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!