Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ArchDaily 2009 Yılın Binası Ödülü İçin Yarış Sürüyor

ArchDaily tarafından ve Floornature desteği ile okuyucuya açık olarak gerçekleştirilen “2009 Yılın Binası Ödülü”, geçtiğimiz sene içerisinde söz konusu web-sitesinde yayınlanan yapıları oylamaya açıyor. Belirlenen kategorilerin her birinde, okuyucuların en çok aday gösterdiği beş projenin finale çıkacağı, ardından da yine okuyucuların oyları ile

ArchDaily

Ödüller

ArchDaily 2009 Yılın Binası Ödülü İçin Yarış Sürüyor ArchDaily 2009 Yılın Binası Ödülü İçin Yarış Sürüyor

STRONG>ArchDaily tarafından ve Floornature desteği ile okuyucuya açık olarak gerçekleştirilen “2009 Yılın Binası Ödülü”, geçtiğimiz sene içerisinde söz konusu web-sitesinde yayınlanan yapıları oylamaya açıyor. Belirlenen kategorilerin her birinde, okuyucuların en çok aday gösterdiği beş projenin finale çıkacağı, ardından da yine okuyucuların oyları ile kategorilerin en iyilerinin belirleneceği ödül programı, böylelikle tamamen internet üzerinden yürütülmüş olacak.

ArchDaily’nin ödül programında aday gösterilecek olan projelerin 1 Ocak 2009 ile 31 Aralık 2009 tarihleri arasında ArchDaily web-sitesinde yayınlanmış olması gerekiyor. Burada yayınlatmak üzere projelerini gönderen ofislerin, doğrudan bu programın bir parçası olmayı kabul ettiği varsayılıyor; ancak tüm görsel ve detayların hakları ofislere ait olmaya devam ediyor.

Eğitim, kültür, konut, ofis gibi 13 farklı işlevin kategorileştirildiği ArchDaily Yılın Binası Ödülü aday adayları arasında, Teğet Mimarlık’ın Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, Nevzat Sayın Mimarlık Hizmetleri'nin Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) Konser Salonu ve Superpool'un Açık Kütüphane'si gibi Türkiye'den projeler de bulunuyor.

Site ziyaretçilerinin her gün yalnızca bir binayı aday gösterme hakkının bulunduğu “ArchDaily Yılın Binası Ödülü” organizasyonu, 7 Şubat’a kadar ilk aşamasını tamamlamış olacak. 7 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında ise, en çok oyu alarak adaylar arasından seçilen finalistler arasındaki çekişme sürecek . Finalistlerin ve kazananların ArchDaily’de detaylı olarak yayınlanacağı ödül programı çerçevesinde, tüm kategorilerin birincilerine birer de plaket sunulacak.

ArchDaily 2009 Yılın Binası Ödülü’nün aday adaylarını görüntülemek ve aday göstermek için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/archdaily-2009-yilin-binasi-odulu-icin-yaris-suruyor_76047.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!