Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Doğaya Kaçış Zamanı

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Sonuçları Açıklandı

Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliğiyle düzenlenen 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları açıklandı. Türkiye'den Oral Mimarlık 6 ödül alırken, Suyabatmaz Demirel Mimarlık 5 ayrı projesiyle, Alp Mimarlar Ltd ise 2 projesiyle ödüle değer bulundu.

yapi.com.tr
Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Sonuçları Açıklandı

Google ve Bloomberg Televizyonu işbirliğiyle düzenlenen 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları açıklandı. Türkiye'den Oral Mimarlık altı ödül alırken, Suyabatmaz Demirel Mimarlık beş ayrı projesiyle, Alp Mimarlar Ltd ise iki projesiyle ödüle değer bulundu. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin 80 jüri üyesinin arasında Google İngiltere başkanı James Bacon, İngiliz Gayrimenkul Federasyonu CEO’su Peter Bolton King, Kraliyet Mühendisler Odası Birliği Başkanı David Dalby ve Royal Bank of Scotland’dan Ike McNamara bulunuyor. 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, 23 Eylül’de Londra’da düzenlenecek gala yemeğiyle sahiplerine sunulacak. Bu gala yemeğinde ödül sahiplerinin arasından seçilecek en yüksek puanı alan projeler, Asya Pasifik, Afrika, Amerika, ve Orta Doğu bölgelerinin en iyi projelerinin katıldığı 2011 Dünya Gayrimenkul Ödülleri için yarışacak.

Oral Mimarlık: Palivor Çiftliği’nin Çiftlik ve Bağ Evleri tasarımlarına verilen ödüller, ülkemizde nitelikli eko yaşam projelerinin gelişmesine büyük katkıda bulunacak



Foto: Palivor Çiftliği Taşev
 
Oral Mimarlık, Kırklareli ilinin Demirköy ilçesinde, Istranca Ormanları’nın ortasında bulunan ‘Palivor Çiftliği’ için tasarladıkları Gökışık, Günışık ve Taşev adlı üç ayrı çiftlik evi projesiyle ‘konut mimarisi’ dalında üç ödüle, Demirköy ilçe merkezinde yapılması planlanan ‘Demirköy Kültür Merkezi’ adlı projesi ile ‘kamu mimarisi’ dalında ödüle layık görüldü. Oral’ların eko yaşam felsefesi ile gayrimenkul geliştiren şirketi Avcı Gayrimenkul’ün sahibi olduğu Palivor Çiftliği, ayrıca ‘En İyi Gayrimenkul Pazarlama’ ve ‘En İyi Gayrimenkul Geliştirme’ dallarında da ödül aldı.



Foto: Palivor Çiftliği Gökışık Besi Çiftlik Evi

Oral Mimarlık ve Avcı Gayrimenkul ortakları Kerem Oral ve Emre Oral kardeşler kazandıkları 6 ödül hakkındaki görüşlerini, "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmalarımızı takdir ederek bizi 6 ödüle birden layık bulmalarından dolayı çok memnunuz. Palivor Çiftliği’nin Çiftlik ve Bağ Evleri tasarımlarına verilen ödüller, ülkemizde nitelikli eko yaşam projelerinin gelişmesine büyük katkıda bulunacak. Doğal hayata geri dönüş kaçınılmaz" şeklinde ifade etti.



Foto: Palivor Çiftliği Günışık Besi Çiftlik Evi


Suyabatmaz Demirel Mimarlık da beş ayrı projesiyle ödüllendirildi



Foto: Bodrum Rezidans

Arif Suyabatmaz ve Hakan Demirel tarafından yönetilen Suyabatmaz Demirel Mimarlık da 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde beş ödül birden aldı. Ofis mimarisi dalında İstanbul'da inşaatı süren Güneşli Kule ve Ataşehir Finans Merkezi yakınlarındaki davetli yarışmaya sunulan TAO Tower projelerinin yanısıra, konut kategorisinde Bodrum Rezidans, rekreasyon projeleri kategorisinde Istanbul Ekopark ve son olarak da kamusal projeler kategorisinde ODTÜ Öğrenci Merkezi yarışma projesi, Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın ödüllendirilen projeleri oldu. Gayrimenkul Ödülleri Zirvesi'nde Suyabatmaz Demirel'in projeleri dört ayrı kategoride 2011 Dünya Gayrimenkul Ödülleri için de yarışacak.



Foto: İstanbul Ekopark



Foto: Güneşli Kule



Foto: ODTÜ Öğrenci Merkezi



Foto: TAO Tower



Alp Mimarlar Ltd'in MHP Genel Merkezi ve Malatya Belediye Sarayı projeleri de ödülle döndü



Foto: Malatya Belediye Sarayı

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in bürosu Alp Mimarlar Ltd de 'kamu hizmet binaları' kategorisinde Ankara'daki MHP Genel Merkezi ve Malatya Belediye Sarayı mimari projeleriyle iki ödül kazandı.



Foto: MHP Genel Merkezi

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/avrupa-gayrimenkul-odulleri-sonuclari-aciklandi_88609.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!