Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa'da Gazbetonlar Heykele Dönüşüyor

Gençlerin hayal gücünü teşvik etmek amacıyla AKG Gazbeton ve Bursa Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, özel bir projeyi hayata geçiriyor. Bursa'daki lise öğrencileri arasında düzenlenen "Gazbeton Heykel Yarışması"nda Bursalı gençler, bölgelerinin tarihi eserlerini gazbeton heykellere kazıyacak.

yapi.com.tr
Bursa'da Gazbetonlar Heykele Dönüşüyor

ençlerin hayal gücünü teşvik etmek amacıyla AKG Gazbeton ve Bursa Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, özel bir projeyi hayata geçiriyor. Bursa’daki lise öğrencileri arasında düzenlenen “Gazbeton Heykel Yarışması”nda Bursalı gençler, bölgelerinin tarihi eserlerini gazbeton heykellere kazıyacak.

Binalarda yapı malzemesi olarak kullanılan gazbeton, bu kez sanat eserlerine zemin oluşturuyor. AKG Gazbeton ve Zafer Plaza Alışveriş Merkezi tarafından ortaklaşa hayata geçirilen projede öğrenciler, dereceye girmek için yarışacaklar.

Jürinin yapacağı değerlendirme sonrası dereceye giren eserler, 5 Haziran’da gerçekleştirilecek ödül töreni ardından bir ay süresince Bursa Zafer Plaza’da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Hayallerini ve yeteneklerini gazbeton heykellere taşımak isteyen lise öğrencileri, Zafer Plaza Alışveriş Merkezi’nden detaylı bilgi alabilecek.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/bursada-gazbetonlar-heykele-donusuyor_79635.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!