Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Okur Oylaması Başladı

Çatı ve Cephe sektörünün 2010-2011 yıllarında piyasaya sürülmüş başarılı malzemelerini belirleyecek olan 'Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri'nde aday önerme süreci tamamlandı, adaylar belirlendi ve oylama süreci başladı. Çatı ve Cephe sektöründe, yeni malzemelerin tanıtılması ve başarının ödüllendirilmesini amaçlayan “Çatı ve Cephe Malzemeleri

yapi.com.tr
Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Okur Oylaması Başladı

Çatı ve Cephe sektörünün 2010-2011 yıllarında piyasaya sürülmüş başarılı malzemelerini belirleyecek olan 'Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri'nde aday önerme süreci tamamlandı, adaylar belirlendi ve oylama süreci başladı. Çatı ve Cephe sektöründe, yeni malzemelerin tanıtılması ve başarının ödüllendirilmesini amaçlayan 'Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri'nde bu yıl 29 aday yer alıyor.

Dört ayrı kategoride düzenleniyor

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri, 'Çatı' ve 'Cephe' olarak iki ana başlıkta ve her iki başlığın altında ikişer olmak üzere dört kategoride düzenleniyor. 'Çatı' başlığı altında 'Yılın Çatı Kaplama Malzemesi/Sistemi' ve 'Yılın Çatı Sistem Bileşeni' ödül alacak. 'Cephe' başlığı altında ise 'Yılın Cephe Malzemesi/Sistemi' ve 'Yılın Cephe Sistem Bileşeni' ödüle hak kazanacak.

İlk organizasyona özel uygulama olarak aday olan malzemelerin, son iki yıl içinde pazara sunulmuş olması (1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında) koşulu aranıyordu.

Kazananlar nasıl belirlenecek?

15 Mart - 15 Nisan 2012 tarihleri arasında Çatı ve Cephe Dergisi ile www.cativecephe.com sayfasında yer alan 'oy verme formu' ile oy kullanılabiliyor. Okur oylamasının ardından toplanacak sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan seçici kurul, okur oylarını değerlendirecek ve ödül sahiplerini belirlemek için oylama yapacak. Oylamada, Seçici Kurul’un oyları yüzde 70, okur oyları ise yüzde 30 etkili olacak.

Ödüller, Mayıs ayında Yapı İstanbul 2012 Fuarı’nda düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri hakkında detaylı bilgi için: www.cativecephe.com

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/cati-ve-cephe-malzemeleri-odullerinde-okur-oylamasi-basladi_91269.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!