Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından İstanbul’da konumlanan üniversitelerin iç mimarlık, grafik tasarım, mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencileri ile İstanbul’dan tasarımla ilgilenen bireylere yönelik olarak açılan “Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması”, çevre sorunlarına farklı bir yönden dikkat çekmeyi amaçlıyor.

yapi.com.tr
3

Yarışma Duyuruları

Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 30 Mayıs 2010
+ Ajandama Ekle

B> İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından İstanbul’da konumlanan üniversitelerin iç mimarlık, grafik tasarım, mimarlık ve mühendislik bölümü öğrencileri ile İstanbul’dan tasarımla ilgilenen bireylere yönelik olarak açılan “Çevre Konulu Afiş Tasarım Yarışması”, çevre sorunlarına farklı bir yönden dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Küresel iklim değişikliği, su kaynaklarının azlığı, orman alanlarının yok edilmesi gibi çevre sorunlara bilgisayarda oluşturulacak çalışmalarla vurgulamayı hedefleyen afiş yarışması, öğrencilerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesini bekliyor. Aynı zamanda oluşturulacak çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak üzere açılan yarışmada, seçilecek en iyi çalışmaların insan popülasyonunun yoğun olduğu alanlarda sergilenmesi ve verilmek istenilen mesajın etki alanının genişletmesi de planlanıyor.

Yarışmada birinciliğe layık görülen katılımcı, bir arkadaşı ile birlikte "Helikopter ile İstanbul Turu" yapma şansı ve BAŞARISOFT'tan istediği alanda eğitim kazanacak. İkinci ve üçüncülük ile ödüllendirilen afişlerin sahiplerine BAŞARISOFT'tan istediği alanda bir eğitim hakkı ve dördüncü ve beşincilere Arkitera Eğitim Merkezi’nden istedikleri alanda eğitim hakkı verilecek.

Yarışmanın son başvuru tarihi 30 Mayıs 2010. Detaylı bilgi için ise lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/cevre-konulu-afis-tasarim-yarismasi_78912.html

Read Comment Section
3 Yorum Yorum Yaz
  • bir de lise öğrencileri katılabiliyor mu? ekilem_16@windowslive.com YANITLA
  • yarışma çok cazip ancak ayrıntılı bilgi vermemişsiniz. yapacağımız çalışma serbest teknik mi yoksa şartlar var mı? ekilem_16@windowslive.com YANITLA
  • Sosyal sorumluluk projemize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. YANITLA
3 yorumdan 3 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!