Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Cloudscap.es Ödülleri Sürdürülebilir Tasarım Fikirlerini Bekliyor

Enerji verimliliği ile iç ve dış mekanların çevresel kalitesini sağlayan sürdürülebilir bina kabuğu tasarımlarını ve bunlardan ileri gelen sanal düşünce "bulut-küme"lerini (cloudscapes) ödüllendiren "Cloudscap.es Award"; mimar, iç mimar ve mühendislerin yanı sıra, hayalgücüne güvenen tüm yenilikçi tasarımcıların katılımına açık.

yapi.com.tr

Ödüller

Cloudscap.es Ödülleri Sürdürülebilir Tasarım Fikirlerini Bekliyor Cloudscap.es Ödülleri Sürdürülebilir Tasarım Fikirlerini Bekliyor

Enerji verimliliği ile iç ve dış mekanların çevresel kalitesini sağlayan sürdürülebilir bina kabuğu tasarımlarını ve bunlardan ileri gelen sanal düşünce "bulut-küme"lerini (cloudscapes) ödüllendiren "Cloudscap.es Award"; mimar, iç mimar ve mühendislerin yanı sıra, hayalgücüne güvenen tüm yenilikçi tasarımcıların katılımına açık. Herhangi bir yaş sınırlaması da olmayan ödül programına bireysel ya da ekip olarak başvurmak mümkün.

Seçici kurulu; Thomas Auer (TRANSSOLAR KlimaEngineering Stuttgart, Münih, New York), Chris Bangle (Chris Bangle Associates), Stefan Behnisch (Behnisch Architekten Stuttgart, Münih, Boston, Los Angeles), Daniel Dendra (anOtherArchitect Berlin, Moskova), Winfried Heusler (Shüco International KG, Bielefeld, Almanya), Hanif Kara (Adams Kara Taylor, İngiltere), Ulrich Knaak (TU Delft) ve Greg Lynn'den (Greg Lynn FORM, Los Angeles) oluşan ödül programının sonuçları Ocak 2011'in ortalarında açıklanacak.

Birinci seçilen tasarıma 10 bin dolar, ikinci ve üçüncü gelen tasarımlara ise 3 biner dolar para ödülü verilecek olan Cloudscap.es'e, 15 Aralık 2010 tarihine kadar tasarımlarınızı gönderebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. http://cloudscap.es/content/cloudscapes-award

 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/cloudscap-es-odulleri-surdurulebilir-tasarim-fikirlerini-bekliyor_83713.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!