Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Danimarka'dan Genç Bir Ödül Programı: "Time to Design"

2010 yeni bir genç yetenek ödül programı ile karşımıza çıkıyor. "Time to Design", kariyerinin başındaki genç tasarımcılar için potansiyellerini ve maharetlerini ortaya çıkarma fırsatını yaratmayı amaçlıyor. Üstelik de kazanana, üç aylık bir atölye deneyimi ile eserini sergileme fırsatı tanıyor.

yapi.com.tr

Ödüller

Danimarka'dan Genç Bir Ödül Programı: "Time to Design" Danimarka'dan Genç Bir Ödül Programı: "Time to Design"

010 yeni bir genç yetenek ödül programı ile karşımıza çıkıyor. “Time to Design”, kariyerinin başındaki genç tasarımcılar için potansiyellerini ve maharetlerini ortaya çıkarma fırsatını yaratmayı amaçlıyor.

Kazananın “The Danish Art Workshops” kapsamında, kendi kullanımına ayrılacak bir mini-stüdyoda üç aylık ikamet hakkına kavuşacağı ödül programında, birinciye OeO firmasından kariyer koçluğu hizmeti, “Normann”ın Kopenhag’daki merkez mağazasında sergileme hakkı ve 50,000 Danimarka Kronu değerinde para ödülü de sunulacak.

Projelerin malzeme seçimleri, işlevsellik, estetik ve çevresel yaklaşımları üzerinden değerlendirileceği “Time to Design”da, tasarımların ilgili sergiye ve çalışılacak stüdyoya uygun karakterde olması da aranan bir diğer özellik…

“Time to Design” ödül programına gönderilecek işler, mobilya, tekstik tasarımı, endüstriyel tasarım ya da ürün tasarımı olabilecekleri gibi sanatsal ya da ticari çalışmalar da olabilecekler.

Yarışmanın son katılım tarihi 16 Haziran olarak belirlenmiş. Kazananın Ağustos ayının sonunda açıklanacağı organizasyonda, ödül olarak sunulan atölye 26 Ağustos – 24 Kasım 2010 tarihleri arasında, sergi ile 25 Kasım – 9 Aralık 2010 aralığında gerçekleşecek.

Yalnızca Danimarkalı tasarımcılara değil, dünyanın dört bir yanından profesyonelliğe adım atmaya hazırlanan tasarım ilgililerine açık olarak düzenlenen “Time to Design” ödül programının 2008 ayağında ipi göğüsleyen kişi, Danimarkalı mimar Anne Romme olmuştu. “Saturated Porosity” isimli heykelsi ekran ve mekan bölücü tasarımı ile ödüle layık görülen Romme’un işi, Danimarka’dan sonra New York’ta ta sergilenmişti.

Ödül programı hakkında daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/danimarkadan-genc-bir-odul-programi-time-to-design_78951.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!