Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğa Gayrimenkul "Hayalden Gerçeğe 2008" Proje Yarışması Sonuçlandı

Doğa Gayrimenkul ve İTÜ Mimarlık Fakültesinin ortak çalışması ile düzenlenen “ Hayalden Gerçeğe 2008” konulu proje yarışması sonuçlandı. 15 Ekim-17 Aralık 2007 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi lisans öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen yarışma 07 Ocak 2008 tarihinde jüri değerlendirmesi ile son buldu.

yapi.com.tr
Doğa Gayrimenkul "Hayalden Gerçeğe 2008" Proje Yarışması Sonuçlandı

oğa Gayrimenkul ve İTÜ Mimarlık Fakültesinin ortak çalışması ile düzenlenen “ Hayalden Gerçeğe 2008” konulu proje yarışması sonuçlandı. 15 Ekim-17 Aralık 2007 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi lisans öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen yarışma 07 Ocak 2008 tarihinde jüri değerlendirmesi ile son buldu. Yarışmada dereceye giren projelere Doğa Gayrimenkul tarafından para ödülü verildi.

2001 yılından buyana farklı butik projelere imza atan Doğa Gayrimenkul bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm projelerde başarılı mimarlarla çalıştı. Bu yıl ilk kez geleceğin mimarlarının görüşlerini değerlendirmek isteyen firma Göktürk’te gerçekleştireceği Teras projesi için bir yarışma düzenledi. İleriki yıllarda da devam ettirilmesi planlanan proje yarışmasının ilki 15 Ekim - 17 Aralık 2007 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile düzenlendi. Farklı, yaratıcı fikirlerin katıldığı yarışma 5 Ocak 2008 tarihinde düzenlenen jüri değerlendirmesi ile sona erdi.

Juride İTÜ adına Prof. Dr. Y. Müh. Mimar Hasan Şener, Prof. Dr. Y. Müh. Mimar Alper Ünlü, Y. Doç. Dr. Y. Mimar Selim Velioğlu ve Doğa Gayrimenkul adına Mimar Boran Ekinci, firma ortaklarından Mimar Hakan Habif ve Ari Duek katıldı. Değerlendirmenin ardından aşağıdaki projeler ödüle layık görüldü.

1. Ödül / 72008 Rumuzlu Proje:
Muhammed Ali Örnek (Mimarlık Bölümü);Cemal Çobanoğlu (İç Mimarlık Bölümü);Reşad Şükrü Çoban (İç Mimarlık Bölümü);Deniz Sak (Peyzaj Mimarlığı Bölümü)

2. Ödül / 21702 Rumuzlu Proje:
Dağhan Çam (Mimarlık Bölümü);Merve Önalan (Peyzaj Mimarlığı Bölümü);Alper Aykam (İç Mimarlık/Mimarlık Bölümü)

3. Ödül / 16255 Rumuzlu Proje:
Amar Pasic (Mimarlık Bölümü);Enverina Qorraj (Peyzaj Mimarlığı Bölümü) Erman Özdemir (İç Mimarlık/Mimarlık Bölümü)

1. Mansiyon / 45110 Rumuzlu Proje: A. Savaş Yasan (Mimarlık Bölümü);İdil Sönmez (Peyzaj Mimarlığı Bölümü);Caner Öngay (İç Mimarlık Bölümü)

2. Mansiyon / 17640 Rumuzlu Proje:Osman Arı (Mimarlık Bölümü);Esin Hasgül (Mimarlık Bölümü); Funda Yücel (Mimarlık Bölümü);Mehmet Zahid Bayrak (İç Mimarlık Bölümü) Pelin Keçecioğlu (Peyzaj Mimarlığı Bölümü)

3. Mansiyon / 79510 Rumuzlu Proje:
Buket Koç (Mimarlık Bölümü);U. İrem Gümüşoğlu (Peyzaj Mimarlığı Bölümü) Cansu Tolunay (İç Mimarlık Bölümü)

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/doga-gayrimenkul-hayalden-gercege-2008-proje-yarismasi-sonuclandi_58607.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!