Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğtaş Çocuk Resim Yarışması Sonuçları Açıklandı

Mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş’ın düzenlediği Çocuk Resim Yarışması’nın Ödül Töreni 25 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan, Doğtaş yetkilileri ve ünlü Ressam Bedri Baykam’ın jüri başkanlığını üstlendiği yarışmanın ödül töreni Taksim Piramid Sanat’ta yapıldı.

yapi.com.tr
1 Doğtaş Çocuk Resim Yarışması Sonuçları Açıklandı

Mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş’ın düzenlediği Çocuk Resim Yarışması’nın Ödül Töreni 25 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirildi. Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan, Doğtaş yetkilileri ve  ünlü Ressam Bedri Baykam’ın jüri başkanlığını üstlendiği yarışmanın ödül töreni Taksim Piramid Sanat’ta yapıldı.

Doğtaş’ın çocukların hayallerini desteklediği ve renkli dünyalarını daha da renkli hale getirmek için her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Resim Yarışması’na bu yıl da Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden binlerce resim geldi. Jüri Başkanlığını ünlü Ressam Bedri Baykam’ın üstlendiği yarışmada resimleri; ressam ve Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Yusuf Taktak, ressam ve çocuk resim öğretmeni Safiye Mine Erdurak, ressam Barış Sarıbaş ve Doğtaş Tasarım Müdürü Yılmaz Seber değerlendirdi.



Doğtaş yetkilileri ve ödül kazanan öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan, “Ürün ve tasarımlarımızla evlere estetik değer katan Doğtaş markası olarak Çocuk Resim Yarışmamızı düzenledik. Yarışmayı, çocuklarımızın hayal gücüne destek olmak amacıyla geliştirdik. Büyük şehirlerle birlikte Anadolu’nun dört bir yanına gönderdiğimiz duyurular, ilköğretim öğrencileri arasında büyük heyecan ve ilgiyle karşılandı. Ülkenin her yerinden binlerce resim geldi. Gösterilen ilgi, çocuklarımızın potansiyelini açığa çıkarma bakımından doğru bir yarışma geliştirdiğimizin kanıtıydı. Yarışmamızda dereceye giren sevgili çocuklarımız, yaptığınız çalışmalar Doğtaş ailesi olarak bize gerçekten gurur verdi. Bu mütevazı ödüllerin sizi daha da motive edeceği ümidiyle hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Doğtaş olarak, yarışmamızı her yıl düzenleyip siz çocuklarımızın hayallerine destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Değerlendirme sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren ilk 5 çocuğa Doğtaş’tan dilediği yeni nesil odası takımı hediye edildi. Yarışmada ilk 5 ödülünü;

  • Ankara’dan Begüm Üçgüler,
  • Düzce’den Büşra Tekin,
  • Düzce’den Furkan Kaşık,
  • İzmir’den Ege Özcan,
  • İzmir’den Yasmin Önder aldı.


Jüri özel ödüllerini ise;

  • Antalya’dan Arif Balaban Kaptan,
  • Samsun’dan Azmi Oğuz,
  • Yalova’dan Gökhan Bahadır Özen,
  • Sinop’tan Gülçin Çalışkan,
  • Kocaeli’den Sude Akgün kazandı.
Ayrıca, çeşitli illerden 20 çocuğa da sürpriz hediyeler verildi.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/dogtas-cocuk-resim-yarismasi-sonuclari-aciklandi_90657.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • 2012 2013 sonuçarı burda yayınlanıcak mı YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!