Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ekonomik Konut Yarışması

Doğal enerji kaynaklarının tükenmesi tehditi altında, önemi daha da artan “Yapılarda Enerji Verimliliği” konusunda hassasiyetle duran Ytong'un bu alandaki son çalışması "Ekonomik Konut Yarışması".

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları




SON BAŞVURU TARİHİ 22 Haziran 2007
TESLİM TARİHİ 10 Temmuz 2007
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 26 Temmuz 2007
+ Ajandama Ekle

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\yarisma\54397.jpg" align="right" hspace=5 vspace=5>Doğal enerji kaynaklarının tükenmesi tehditi altında, önemi daha da artan “Yapılarda Enerji Verimliliği” konusunda hassasiyetle duran Ytong, dünyada olduğu gibi ülkemizde de enerji tasarrufu ve doğal ısı yalıtımı için yoğun çalışmalar yürütüyor. Ytong’un bu alandaki çalışmalarının son halkası, ulusal çapta düzenlediği “Ekonomik Konut Yarışması” oldu.


Enerji tüketiminin önemli bir kısmının konutların ısıtılması ve soğutulması için harcanmasından hareketle; konut inşaatlarında yapı maliyeti ve enerji tasarrufu bakımından en ekonomik çözümü mukayese ederek ortaya çıkarmak, konutlarda enerji tasarrufu çalışmalarına halkımızın, konut yatırımcılarının, mimar ve mühendislerimizin dikkatini çekmek, bu şekilde ekonomik ve doğa ile özdeşleşen ekolojik yapıların yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen “Ekonomik Konut Yarışması”; Mimar, Mühendis ve Müteahhitlerimizin çözüm önerilerini buluşturan önemli bir platform olmayı amaçlıyor.

“6 Katlı Konut” ve “2 Katlı Konut” olmak üzere 2 kategoride düzenlenen yarışmada; planları verilen yapıların, farklı yapı malzemeleri kullanılarak inşaası durumunda, kaba inşaat maliyeti ile enerji verimliliği bakımından en ekonomik biçimde tasarlanması amaçlanıyor.


Proje teslim tarihi 10 Temmuz 2007 olan yarışma, Seçici Kurul üyeleri ile de dikkat çekiyor. TOKİ Tesisat Şube Müdürü Münir DURAK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken Müdürlüğü Kontrol Amiri Hakan Mesci, Prof. İsmet AKA ve Y. Müh. Mim. Fatin Uran’ın aralarında bulunduğu Seçici Kurul, son yıllarda büyük bir konut hamlesi içinde olan ülkemizde enerji verimli ve ekonomik konutlar için önerileri değerlendirecekler.

Toplam ödül tutarı 37.500 YTL olan yarışma hakkında ayrıntılı bilgi ve şartnameye yarışmanın web sitesinden ulaşılabilinir.


Yarışma takvimi:


Seçici Kurula soru sorulması : 22 Haziran 2007 tarihine kadar

Proje son teslim tarihi : 10 Temmuz 2007

Ödül töreni : 26 Temmuz 2007



İLETİŞİM:


TÜRK YTONG SANAYİ A.Ş.

Pendik 34899 İSTANBUL

Tel. : (0216) 396 66 00

Faks : (0216) 396 19 61

E-posta : bilgi@ytong.com.tr

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ekonomik-konut-yarismasi_54397.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!