Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

En "Havalı" Kareler Fotoğraf Yarışması

İstanbul’un havasını temizlemek için 25 yıl önce kurulan İGDAŞ, En "Havalı" Kareler fotoğraf yarışması düzenliyor. İGDAŞ abonesi olan tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçıların, ücretsiz olarak katılabileceği yarışma ile İstanbul’u en güzel anlatan fotoğraflar seçilecek.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

En "Havalı" Kareler Fotoğraf Yarışması En "Havalı" Kareler Fotoğraf Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 25 Mayıs 2011
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 30 Mayıs 2011
ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ 6 Haziran 2011
+ Ajandama Ekle

İstanbul’un havasını temizlemek için 25 yıl önce kurulan İGDAŞ, En "Havalı" Kareler fotoğraf yarışması düzenliyor. İGDAŞ abonesi olan tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçıların, ücretsiz olarak katılabileceği yarışma ile İstanbul’u en güzel anlatan fotoğraflar seçilecek.

İstanbul’da yaptığı doğalgaz yatırımları ve altyapı çalışmalarıyla İstanbul’un havasını temizleyen İGDAŞ, İstanbul’u en güzel yansıtan fotoğrafları seçmek ve sergilemek için En "Havalı" Kareler temalı fotoğraf yarışması düzenliyor. 1 Mart’ta başvuruları başlayan fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Dünya Çevre Günü’nde sergilenecek.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında İGDAŞ tarafından düzenlenen, En “Havalı” Kareler fotoğraf yarışması başvuruları, 25 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek.

Fotoğraf yarışmasının, İGDAŞ’ın İstanbul’a verdiği hizmetin sonuçlarını bir kez daha ortaya koyacağını belirten İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan; “İstanbul’un havasının kirli olduğu yılları hatırlamak için fazla eskiye gitmeye gerek yok. 1990’lı yılların başında, İstanbul’da nefes almak bile imkansızdı. Haberlerde, hava kirlilik oranları veriliyor ve halk, mecbur kalmadığı sürece sokağa çıkmaması konusunda uyarılıyordu. 1990’lı yılların başlarında kış aylarında kükürtdioksit oranı ortalama 250 mikrogram/metreküp iken İGDAŞ’ın çalışmaları ve doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte bugün bu oran, 7 mikrogram/metreküp’e düşürüldü. Bilindiği gibi Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği üst değer 125 mikrogram/metreküp’tür. İstanbul’un havasını temizlemek için yılmadan çalıştık ve doğalgazı, İstanbul halkının hizmetine sunduk. İstanbullular, doğalgazı tercih ederek şehrin havasının temizlenmesinde bizlere yardımcı oldular. Şimdi onların kareleri ile İstanbul’u görmek istiyoruz” dedi.

İGDAŞ abonelerine yönelik olarak düzenlenen bu yarışmaya, doğalgaz kullanılan yerde ikamet eden 18 yaşından büyük tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılar katılabilecek. Fotoğraf yarışmasının seçici kurulu; Prof. Dr. Güler Ertan, Prof. Sabit Kalfagil; fotoğraf sanatçıları Merih Akoğul, Arman Camgözoğlu, Gültekin Çizgen, İzzet Keribar ve İGDAŞ Kurumsal İletişim ve Medya İlişkileri Müdürü Gülaçar Hız’dan oluşuyor.

Ödüller

Birincilik Ödülü: 5.000 TL + Plaket
İkincilik Ödülü: 3.000 TL + Plaket
Üçüncülük Ödülü: 1.000 TL + Plaket
İGDAŞ Özel Ödülü: 1.000 TL + Plaket
Mansiyon (3 Adet): 500 TL + Plaket
Sergileme (35 Adet): 200 TL

Yarışma şartnamesine ve katılım formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/en-havali-kareler-fotograf-yarismasi_86268.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!