Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

TasarlaTAK Kartal Kent Kimliği

‘ETKİleşim Mekanları’ Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı

Kamusal alanlarda etkileşim alanları tasarlamak amacıyla RENCO Kompozit ve Kentsel Strateji işbirliğinde düzenlenen ‘ETKİleşim Mekanları’ Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı'nın teslim tarihi, 28 Temmuz 2017.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

‘ETKİleşim Mekanları’ Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı ‘ETKİleşim Mekanları’ Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı
SON BAŞVURU TARİHİ 28 Temmuz 2017
DÜZENLEYEN

RENCO Kompozit ve Kentsel Strateji işbirliğinde

WEB ADRESİ

http://sosyaletki.org

+ Ajandama Ekle

Kamusal alanlarda tasarımcılar ve halkın etkileşim içinde bulundukları mekanların ‘sosyal etki yaratacak’ iki önemli örneği; TAK Kartal ve Atölye Muğla Bir tarafından geri dönüşümlü kompozit malzeme üreticisi RENCO sponsorluğunda gerçekleştirilmiştir.

RENCO ile ilk işbirliği; TAK Kondu yarışması sonucunda TAKdir edilen bir projenin Kartal meydanda uygulanması olmuştur. RENCO kompozit malzemeleri ile yapılan ilk TAK Kondu bir etkileşim mekanı olarak tasarımcılar ile Kartallıları buluşturmaktadır.

RENCO ile ikinci işbirliği ise Atölye Muğla Bir’in ilk etkinlik ve buluşma mekanının gönüllü katılımcılarla birlikte bir günde inşa edilmesidir.

Her iki etkileşim mekanı, enerji verimliliği yüksek, kolay ve hızlı monte edilen, çevreyi kirletmeyen, doğal hammadde kullanımını azaltan, ses ve ısı yalıtımı yüksek, tasarım esnekliği olan, ekonomik ve dayanıklı geri dönüştürülebilir kompozit malzeme kullanılarak üretilmiştir.

2017 Kamusal Alan Yılı'na özel çağrı

RENCO işbirliğinin üçüncü programı ise, ‘ETKİleşim Mekanları’ Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı olacaktır. Çağrının amacı, Kentsel Strateji tarafından 2017’nin ‘kamusal alan’ yılı ilan edilmesi nedeniyle kamusal alanlarda; hızlı, hareketli ve hesaplı tasarım ilkeleri ile etkileşim alanları tasarlamaktır.

Bu kapsamda; kompozit malzeme üreticisi RENCO ile birlikte kamusal alanların daha etkin ve verimli kullanılması için işbirliği sürecine girilmiştir. ‘ETKİleşim Mekanları Sosyal Etki Tasarımı Çağrısı’, RENCO Kompozit ve Kentsel Strateji işbirliği ile TAK Kartal ve Atölye Muğla BİR desteği ile düzenlenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.


http://www.yapi.com.tr/yarismalar/etkilesim-mekanlari-sosyal-etki-tasarimi-cagrisi_159035.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!