Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Geleceğini Modelle Yarışması

İstanbul Kültür Üniversitesi, bu yıl ikinci kez düzenleyeceği “Geleceğini Modelle Yarışması” ile liseli gençlere hayallerindeki yapıları tasarlama fırsatı sunuyor. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Nisan Perşembe.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Geleceğini Modelle Yarışması Geleceğini Modelle Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 30 Nisan 2020
DÜZENLEYEN

İstanbul Kültür Üniversitesi

OKUL-ÖĞRENCİ / PROFESYONEL Okul-Öğrenci
WEB ADRESİ

https://geleceginimodelle.com

+ Ajandama Ekle

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), SketchUp desteğiyle gerçekleşecek “Geleceğini Modelle 2020 Yarışması” ile özellikle mimarlık alanında ilerlemek isteyen gençlere deneyim fırsatı sunuyor. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek “dijital dünyanın sürdürülebilir ve ekolojik yapıları”nı konu alan yarışmada liseli gençler, hazırlayacakları tasarım modelleri ile geleceğin dünyasında görmek ve yaşamak istedikleri yapıları tasarlayacaklar.

Yarışmaya, Türkiye’de bulunan tüm liselerin 11 ve 12’inci sınıf öğrencileri, okullarını temsilen ve ikişer kişiden oluşan takımlar halinde, “Geleceğini Modelle” web sayfası üzerinden başvurabiliyor. Öğrenciler kullanacakları SketchUp programının lisansını ise Sketchup’ın web sayfasından 30 gün için ücretsiz olarak temin edebiliyor veya aplikasyonu üzerinden ücretsiz olarak çevrimiçi kullanabiliyorlar.

Yarışmayla ilgili bilgi veren İKÜ Eğitim Kurumları İlişkileri Koordinatörü Yavuz İlker Baldan, “İnsanlık tarihinin en eski mesleklerinden sayılabilecek mimarlık, asırlar boyunca yenilenerek ve gelişerek günümüzün en önemli meslekleri arasına girdi. Gelecekte de asla eskimeyecek ve her zaman ihtiyaç duyulacak olan mimarlık mesleğinin, dijital dünyadaki yeni temsilcileri olan gençlerimize mesleki bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “Geleceğini Modelle Yarışması”nı bu yıl ikinci kez düzenliyoruz” dedi.

Son başvuru tarihi 30 Nisan Perşembe günü olan yarışmada, dereceye giren projelere ise 15 Mayıs Cuma günü İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşecek törenle ödülleri takdim edilecek.

Jüri üyeliğini, İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi akademik kadrosunun ve SketchUp temsilcilerinin yapacağı yarışmada, en iyi tasarımı yapan takıma 10.000 lira, ikinci takıma 7.500 lira, üçüncü takıma ise 5.000 lira ödül verilecek. Ayrıca yarışmada başarı gösteren ve jüriyi etkileyen 3 farklı takıma da 1.000'er liralık mansiyon ödülü verilecek.

 Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/gelecegini-modelle-yarismasi_177658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!