Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İklime Uyumlu Temiz Enerji Bilinçli Ev Tasarımı Öğrenci Yarışması

Hacettepe Üniversitesi'nin düzenlediği, uluslararası katılımlı 1. Ulusal Temiz Enerji Kurultayı'nın, üniversiteler, sanayiciler ve enerji ile ilgili kurumlar için yenilenebilir, temiz, tükenmez enerjiler alanında yeni fikir ve teknolojiler ile uygulamalarda karşılaşılan sorunları tartışabilecekleri bir platform olması hedefleniyor. Kurultayı

Mimarlar Odası

Yarışma Duyuruları

İklime Uyumlu Temiz Enerji Bilinçli Ev Tasarımı Öğrenci Yarışması İklime Uyumlu Temiz Enerji Bilinçli Ev Tasarımı Öğrenci Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 12 Eylül 2008
TESLİM TARİHİ 12 Eylül 2008
+ Ajandama Ekle

Hacettepe Üniversitesi’nin düzenlediği, uluslararası katılımlı 1. Ulusal Temiz Enerji Kurultayı’nın, üniversiteler, sanayiciler ve enerji ile ilgili kurumlar için yenilenebilir, temiz, tükenmez enerjiler alanında yeni fikir ve teknolojiler ile uygulamalarda karşılaşılan sorunları tartışabilecekleri bir platform olması hedefleniyor. Kurultayı kapsamında da “İklime Uyumlu Temiz Enerji Bilinçli Ev Tasarımı Öğrenci Yarışması” açılıyor.

Yarışma tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık. Katılımcıların isterlerse grup veya tek başvuru yapabilecekleri yarışmanın katılımı ücretsiz.

Katılım Koşulları:

- Tasarımda iklime uyumlulukta göz önüne alınan koşullar belirtilmeli ve temiz enerji kullanımına dair ayrıntılı bilgi verilmelidir.
- Yapılacak tasarımın çizimleri ve açıklamaları başvuruda birlikte gönderilmelidir. Tasarımın açıklamalarında, tasarımda ele alınan konuların nedenleri açık olarak belirtilmelidir.
- Yarışmaya gönderilecek proje önerilerinin (çizim, eskiz, şemalar ve yazılı belgelerin) bir CD içerisinde. pdf formatında kaydedilerek gönderilmesi gerekmektedir.
- Başvurular bir Seçici Kuruluca incelenecek ve ödüle değer görülenler sahiplerine bildirilecektir. Gerekli görülürse, Seçici Kurul başvuru sahibinden/sahiplerinden ek bilgi isteyebilir.
- Başvuran kişinin/kişilerin açık adresi ve e-posta adresleri başvuruda belirtilmelidir.
- Başvuruların, daha önce bir yarışmada ödül kazanmamış olması gereklidir.
- Ödül töreni, “1. Uluslararası Katılımlı Temiz Enerji Kurultayı” süresinde (15–17 Ekim 2008) yapılacaktır. Tören öncesi, ödüle değer görülen tasarımlarla ilgili en çok 8 dakikalık bir sunum “1. Temiz Enerji Gençlik Kurultayı”nda başvuru sahibince yapılacaktır.
- Ödüle değer görülen tasarımlar Kurultay süresince sergilenecektir.
- Ödüle değer görülen tasarımlarla ilgili bilgiler, konuyla ilgili kurumlara gönderilecektir.
- Gönderilen tasarımlar uygulamaya geçerse, bu yarışmaya katıldıkları; eğer ödül aldılar ise, bu yarışmada ödül aldıkları belirtilecektir. 

Ödüller:

1.Ödül: 1000 YTL
2.Ödül: 600 YTL
3.Ödül: 400 YTL

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Ulusal Temiz Enerji Gençlik Kurultayı” 15–17 Ekim 2008 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Kurultaya bağlı olarak gerçekleştirilen yarışmaya son katılım tarihi ise 12 Eylül 2008. Yarışmaya yapılacak gönderimler e-posta ile ya da posta ile yapılabilecek.

Yarışma hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/iklime-uyumlu-temiz-enerji-bilincli-ev-tasarimi-ogrenci-yarismasi_62859.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!