Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

International Design Awards 2009

Uluslararası tasarım ödülü programı IDA (International Design Awards) 2009 için geri sayım başladı. Tasarım alanında öncü isimleri tanımak, kutlamak ve tanıtmak amacını taşıyan IDA 2009, aynı zamanda mimarlık, iç mimarlık, ürün tasarımı, grafik tasarım ve modada umut vadeden yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefliyor.

yapi.com.tr

Ödüller

International Design Awards 2009 International Design Awards 2009

luslararası tasarım ödülü programı IDA (International Design Awards) 2009 için geri sayım başladı. Tasarım alanında öncü isimleri tanımak, kutlamak ve tanıtmak amacını taşıyan IDA 2009, aynı zamanda mimarlık, iç mimarlık, ürün tasarımı, grafik tasarım ve modada umut vadeden yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Tasarım problemlerine dair akılcı çözümler sunacak ürünlere dikkat çekecek olan IDA09, disiplinlerarası üretimi de tetikleyen uluslararası bir diyalog platformu sunacak.

IDA09’un kazananlarını bekleyenler arasında, ödül töreninde takdim edilecek IDA kupasının yanı sıra dünyanın pek çok yerinde müze kitapçılarında satışa sunulacak IDA09 kitapçığında yer alma şansı bulunuyor. Ayrıca IDA’nın kazananları hem prestijli jürinin önüne çıkarak onlarla tanışma fırsatına sahip oluyor hem de IDA vasıtasıyla 100 binin üzerine tasarımcıya işlerini tanıtabiliyor.

IDA09’un %20 indirimli başvuru ücreti imkanı tanıyan erken başvuru süreci 30 Temmuz 2009’da sona erecek. Normal başvurular 30 Eylül 2009’a kadar alınacak.

Tüm kategoriler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/international-design-awards-2009_70286.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!