Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Işıklar Tuğla Ödülleri 2021 Başlıyor

Işıklar Yapı Ürünleri’nin bu yıl ilkini düzenlediği Işıklar Tuğla Ödülleri 2021, mimarlara tuğla ile tasarlanmış projelerini sunabilecekleri profesyonel bir platform sağlıyor. Sürdürülebilir, aynı zamanda geleneksel yapı malzemesi tuğlanın, çağdaş kullanımlarını keşfe çağıran ödül programına proje teslimi, 06 Mayıs 2021’ye kadar devam edecek.

yapi.com.tr

Ödüller

Işıklar Tuğla Ödülleri 2021 Başlıyor Işıklar Tuğla Ödülleri 2021 Başlıyor

Sektöründe lider ve köklü geçmişe sahip Işıklar Yapı Ürünleri’nin, Yapı Medya İletişim iş birliği ile düzenlediği “Işıklar Tuğla Ödülleri 2021” iki yılda bir düzenlenecek olup, Işıklar Tuğla ürünleri kullanılarak inşa edilmiş projeleri ödüllendirmeyi sürdürecek.

Ödül Programının Konusu
Bu yıl ilk kez düzenlenen Işıklar Tuğla Ödülleri, 10 Şubat 2021’de başlıyor ve ilk duyuruları tüm sosyal medya kanallarında ve birçok basın mecrasında yayınlanacak. Mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım alanlarında farklı fonksiyonlardaki kamu veya özel sektör projelerinin tümüne açık olan programda 2010 yılından sonra tamamlanmış, Işıklar Yapı Ürünleri kullanılan tüm projeler jüri tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Tuğla kullanımının yaratıcı ve iyi detaylandırılmış uygulamalarını ortaya koyan projeleri ödüllendirmenin yanı sıra buradan elde edilecek bilgi birikimini ve deneyimleri paylaşmayı amaçlayan program, tüm mimari proje ofislerinin ve profesyonel mimarların katılımlarına açıktır.

Program Takvimi
Ödül Programının İlanı
: 12 Şubat 2021, Cuma
Soru Sormak için Son Gün: 22 Mart 2021, Pazartesi
Soruların Cevaplarının İlanı: 01 Nisan 2021, Perşembe
Proje Teslim Tarihi: 06 Mayıs 2021, Perşembe, saat 23:59
Jüri Değerlendirme Toplantısı: 28 Mayıs 2021, Cuma
Sonuçların İlanı: 9 Haziran 2021, Çarşamba

Işıklar Tuğla Ödülleri 2021” jürisinde bu yıl Prof. Dr. Celal Abdi Güzer (ODTÜ), Prof. Dr. Leyla Tanaçan (İTÜ), Tülin Hadi (TeCe Mimarlık Kurucusu), Prof. Dr. Hüseyin Kahvecioğlu (İÜ Mimarlık), Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu (MSGSÜ) yer alıyor.

Katılımcıların toplam 60.000 TL ile ödüllendirileceği programda, Anadolu’da köklü bir geçmişi olan geleneksel yapı malzemesi tuğlanın güncel kullanımlarının araştırılmasına katkıda bulunmak ve Işıklar Tuğla’nın geniş ürün yelpazesi ile geliştirilebileceksürdürülebilir, çağdaş tasarımları desteklemek hedeflenmektedir.

“Işıklar Tuğla Ödülleri 2021”e ilişkin tüm detaylar için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/isiklar-tugla-odulleri-2021-basliyor_184060.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!